ADVERTORIALΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Themelio Software: Πρωτοπορία, πρωτοτυπία & καινοτόμες λύσεις!

Στο νέο κανάλι της εταιρείας Themelio Software στο YouTube μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάρει μία γεύση από τα προϊόντα της, να μάθει τις νέες δυνατότητές τους και να λύσει τυχόν απορίες.

Ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία Themelio Software  είναι ότι επιθυμεί να εξελίσσεται συνεχώς. Για να γίνει αυτό, η εταιρεία συζητά, ακούει και κάνει πράξη ό,τι χρειάζονται οι συνεργάτες της και ό,τι προβλέπει πως θα χρειαστούν.

Η αναβάθμιση όχι μόνο των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών της γίνεται με πολλούς τρόπους. Η πιο πρόσφατη προσθήκη, στη λίστα με τις εξελίξεις του 2022, είναι η δημιουργία του δικού της καναλιού στο YouTube.

Στο κανάλι της Themelio Software, μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάρει μία γεύση από τα προϊόντα της. Ένας νέος χρήστης μπορεί να λύσει μία απορία, οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη μέρα του, απλώς βλέποντας το αντίστοιχο βίντεο. Ένας έμπειρος χρήστης από την άλλη, μαθαίνει για τις καινούριες δυνατότητες του προγράμματός του (Profil GOLD, Profil Εξοικονομώ) ή/και της εφαρμογής του (MyProfil).

Τα προϊόντας της Themelio Software είναι φτιαγμένα έτσι, ώστε να κάνουν τη δουλειά των χρηστών τους πιο εύκολη, απλή κι ευχάριστη. Αυτό που καταφέρνει η καινοτόμα εταιρεία αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της με έξυπνους τρόπους, είναι να κάνει και την υποστήριξή τους αντίστοιχα εύκολη!

Βάζει τέλος στα τετριμμένα ωράρια εξυπηρέτησης και στην αναμονή στα τηλέφωνα, καθώς γνωρίζει πως κανείς δεν έχει χρόνο γι’ αυτά!

Μη ξεχάσετε όταν επισκεφτείτε το κανάλι της εταιρείας να κάνετε Like & subscribe!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.