ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Ακόμη δυο βραβεύσεις για την εταιρεία στα Sales Excellence Awards

Οι πρακτικές και τα αποτελέσματα της Europa αναγνωρίζονται μέσα από δύο νέες βραβεύσεις αυτή τη φορά στα Sales Excellence Awards 2022.

Τα καλά αποτελέσματα και οι βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές αναγνωρίζονται με δύο ακόμη βραβεύσεις για την Europa στα Sales Excellence Awards 2022.

H Europa κέρδισε Gold Βραβείο στην κατηγορία “Β2Β Πωλήσεις στους κλάδους Εμπόριο-Βιομηχανία” για τα εξαιρετικά αποτελέσματα πωλήσεων που εμφάνισε το 2021 και Bronze Βραβείο στην κατηγορία “Εξυπηρέτηση – Ικανοποίηση Πελατών”, μια κατηγορία στην οποία σταθερά αναγνωρίζεται η ανωτερότητά της. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Teatro Athens, τα βραβεία παρέλαβε ο Δ/ντής Πωλήσεων Ελλάδος, Ανέστης Τάρλας.

Στην υποψηφιότητα που αφορούσε στην κατηγορία “B2B Πωλήσεις στους κλάδους Εμπόριο-Βιομηχανία”, η Europa είχε να επιδείξει τα εξαιρετικά αποτελέσματα σε πανελλαδικό επίπεδο, με αιχμή του δόρατος την ανάπτυξή της στην Επαρχία. Μέσω ενός πολύπλευρου σχεδίου και επενδύσεων σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικές υποδομές, η εταιρεία κατάφερε να έχει μεγάλη ανάπτυξη, συμπεραίνοντας με ασφάλεια ότι έχει ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την ανταγωνιστική της θέση και τα μερίδια αγοράς της.

Ο Δ/ντής Πωλήσεων Ελλάδος της Europa, Ανέστης Τάρλας με το Gold Βραβείο της κατηγορίας “Β2Β Πωλήσεις στους κλάδους Εμπόριο-Βιομηχανία”

Παράλληλα στο επίπεδο της κατηγορίας “Εξυπηρέτησης – Ικανοποίησης Πελατών”, η Europa έχει καταφέρει να λαμβάνει βραβεύσεις για συνολικά περισσότερα από 3 χρόνια. Η εξυπηρέτηση του πελάτη, η ποιοτική ανωτερότητα προϊόντων και υπηρεσιών, οι άρρηκτοι δεσμοί με τους πελάτες κάθε κατηγορίας, είναι τα ανταγωνιστικά στοιχεία εκείνα που έχουν φέρει την καταξιωμένη διέλαση στην κορυφή.

Η Europa για ακόμη μια χρονιά συνεχίζει δυναμικά να λαμβάνει πρωτιές σε όλα τα επίπεδα. Οι βραβεύσεις είναι η έμπρακτη αναγνώριση της σωστής στρατηγικής σχεδίασης και εφαρμογής που έχει ακολουθήσει η εταιρεία σε όλα τα επίπεδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.