ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Δείτε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”!

Η νέα έκδοση κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και διπλό εξώφυλλο αφιερωμένο αφενός στη νέα καινοτόμα λύση Wood Effect της Elval Colour και αφετέρου στα κορυφαία συστήματα minimal σχεδιασμού της ALUMINCO.

Η νέα έκδοση του “aluminium magazine” κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και διπλό εξώφυλλο. Στο πρώτο εξώφυλλο, η νέα λύση Wood Effect της Elval Colour αφορά σε καινοτόμες επιφάνειες που συνδυάζουν την ανθεκτικότητα του αλουμινίου με τη ρεαλιστική υφή του ξύλου.

Στο εσωτερικό του περιοδικού θα βρείτε και μία εκτενή παρουσίαση των μεγάλων έργων, στα όποια έχει συμμετάσχει η Elval Colour, σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, όπου τα ποιοτικά της προϊόντα αναβάθμισαν σημαντικά την αισθητική του εκάστοτε κτιρίου.

Στο δεύτερο εξώφυλλο παρουσιάζονται τα καινοτόμα συστήματα αλουμινίου με minimal σχεδιασμό και αυξημένα επίπεδα ασφαλείας της ALUMINCO. Επιπρόσθετα, μία καλαίσθητη και χαρακτηριστική εφαρμογή των συστημάτων της εταιρείας θα βρείτε στο εσωτερικό του περιοδικού. Το πολυτελές συγκρότημα DAELIA LUXURY VILLAS εντυπωσιάζει, με τα συστήματα της ALUMINCO να αποδίδουν εξαιρετικά το αρχιτεκτονικό όραμα.

Τις κορυφαίες λύσεις της αγοράς όσον αφορά στις πέργκολες αλουμινίου θα βρείτε στο τελευταίο τεύχος του “aluminium magazine”. Στο πολυσέλιδο αφιέρωμα του περιοδικού παρουσιάζονται τα καλύτερα συστήματα των πλέον καταξιωμένων εταιρειών του χώρου.

Πάντα ευαίσθητη σε περιβαλλοντικά θέματα, η ALUMIL γίνεται η πρώτη ελληνική εταιρεία αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου που λαμβάνει τη διεθνή πιστοποίηση Cradle to Cradle Certified® για τη βιωσιμότητα των προϊόντων της. Λεπτομέρειες για τη σημαντική αυτή πιστοποίηση, τα ζητήματα που καλύπτει και τη σημασία της θα βρείτε στο νέο τεύχος του “aluminium magazine”.

Μην χάσετε την παρουσίαση του νέου συστήματος EUROPA ELEMENT, ενός συνδυασμού ανώτερης αισθητικής για πολλαπλές χρήσεις σε κάθε κατασκευή! Το νέο σύστημα της Europa αποτελεί ιδανική επιλογή για σκίαση, διαχωρισμό, αλλά και διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων!

Λεπτομέρειες για ένα άκρως σημαντικό ζήτημα που αφορά στις εξαγωγές δομικών προϊόντων στο Ηνωμένο Βασίλειο στη μετά Brexit εποχή θα βρείτε στο νέο τεύχος του “aluminium magazine”, καθώς και για το πώς μπορούν τα προϊόντα αυτά να πιστοποιηθούν ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές του νέου σήματος UKCA.

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Δείτε την ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.