ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Νέο τμήμα τεχνικής υποστήριξης!

Η Europa εξελίσσει τη Γραμμή Τεχνικής Υποστήριξης σε ένα νέο, ολοκληρωμένο και πλήρες Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης για την καλύτερη υποστήριξη του κατασκευαστή αλουμινίου.

Η Γραμμή Τεχνικής Υποστήριξης της Europa, εξελίσσεται σε ένα νέο πλήρες Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης για την καλύτερη υποστήριξη του κατασκευαστή αλουμινίου σε όλα τα επίπεδα.

Επισημαίνεται ότι η Europa όλα τα προηγούμενα χρόνια, διατηρεί απευθείας τηλεφωνική Γραμμή Τεχνικής Υποστήριξης (22620 32100), στην οποία οι κατασκευαστές μπορούν να απευθυνθούν για αναζήτηση συμβουλών και πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα της εταιρείας.

Το νέο τμήμα έρχεται να συμπληρώσει και να ενισχύσει την εξυπηρέτηση της Europa προς τον πελάτες της, καθώς σε αυτό εντάσσονται περισσότερες υποστηρικτικές υπηρεσίες. Συγκεκριμένα το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης παρέχει τις κάτωθι υπηρεσίες:

  • Εξυπηρέτηση πελατών σε τεχνικά θέματα μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικής επικοινωνίας.
  • Υποστήριξη σε τεχνικές λεπτομέρειες προϊόντων, προδιαγραφές συστημάτων, μελέτες έργων, πιστοποιήσεις.
  • Εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη των κατασκευαστών για την χρήση του προγράμματος Logical (Orgadata).
  • Διεξαγωγή Τεχνικών Παρουσιάσεων και εκπαιδεύσεων στο πλαίσιο των δράσεων της Europa προς τους κατασκευαστές αλουμινίου.
  • Διαχείριση του θαλάμου δοκιμών και των προϊοντικών πιστοποιήσεων της Europa. Υπενθυμίζεται ότι η Europa συντηρεί ιδιόκτητους θαλάμους δοκιμών διακριβωμένους από το Διεθνές Ινστιτούτο ift

Η Europa διαχρονικά δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εξυπηρέτηση των πελατών της σε μια πελατοκεντρική πολιτική που μετουσιώνεται σε υψηλού επιπέδου υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Επικοινωνήστε με το νέο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.