ADVERTORIALΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

VIOMAL: Μία πέργκολα… «παντός καιρού»!

Η VL Pergola DIY είναι εργονομικά σχεδιασμένη να προσφέρει σκίαση σε μικρούς ή μεγάλους εξωτερικούς χώρους.

Η VL Pergola DIY της VIOMAL είναι ένα σύστη­μα βιοκλιματικής πέργκολας ελεύθερης το­ποθέτησης είτε για χειροκίνητη λειτουργία είτε με μοτέρ. Είναι κατάλληλη για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, για προστασία από τον ήλιο, τον αέρα και τη βρο­χή. Η VL Pergola DIY είναι εργονομικά σχεδιασμένη για να προσφέρει σκίαση σε μικρούς ή μεγάλους εξωτερι­κούς χώρους, όπως τον κήπο, το αίθριο και την πισίνα.

Διατίθεται σε τρία ΚΙΤ έτοιμων διαστάσεων 3×3, 3×4 και 3,6×3,6 μ. και διακρίνεται για την ευκολία συναρ­μολόγησης και εγκατάστασης. Οι κινητές περσίδες και η προαιρετική κάθετη σκίαση, προσφέρουν λειτουργι­κότητα και άνεση, καθιστώντας την πέργκολα… «πα­ντός καιρού»!

Βασικά πλεονεκτήματα

Η VL Pergola DIY είναι ένα έξυπνα σχεδιασμένο σύ­στημα που διαθέτει πλειάδα χαρακτηριστικών που την ξεχωρίζουν. Τα βασικά πλεονεκτήματα της νέας πρότα­σης της VIOMAL είναι:

  • Στιβαρότητα κατασκευής χάρη στα προφίλ αλουμινί­ου σε γκρι ή λευκή απόχρωση.
  • Στεγανοποίηση χάρη στις κινητές περσίδες με δυνα­τότητα χειροκίνητης λειτουργίας ή λειτουργίας με μο­τέρ, που προσφέρουν προστασία από τη βροχή. Το σύστημα υδρορροής εξασφαλίζει αξιόπιστα την απο­στράγγιση του νερού.
  • Σκίαση κατά τις ηλιόλουστες ημέρες σε επιφάνεια έως και 13 τ.μ., μέσω των δυο σειρών από περσίδες φάρδους 9 εκ. που λειτουργούν ξεχωριστά στη χει­ροκίνητη πέργκολα, προσφέροντας διαφορετικά επί­πεδα σκίασης. Η πέργκολα με μοτέρ διαθέτει ενιαίες περσίδες μεγάλου φάρδους 15 εκ., προσφέροντας τη μέγιστη προστασία παντός καιρού.
  • Minimal αισθητική με προφίλ ίσιων γραμμών και γκρι ή λευκό φινίρισμα.
  • Προαιρετικό σύστημα κάθετης σκίασης σε μία, δύο, τρεις ή και τέσσερις πλευρές της πέργκολας για μέ­γιστη προστασία από τον ήλιο και τα έντομα, διατηρώ­ντας παράλληλα την ορατότητα χάρη στο διάτρητο γκρι πανί. Το σύστημα κάθετης σκίασης λειτουργεί με μο­τέρ στην περίπτωση της πέργκολας με μοτέρ.
  • Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση από δύο άτομα με χρήση οικιακών εργαλείων (κατσαβίδι, κλειδί, σφυρί, σκάλα) και των σχετικών εξαρτημάτων που περιλαμ­βάνονται στη συσκευασία (βίδες, μπουλόνια, παξιμά­δια κ.λπ.).
  • Εσωτερικός φωτισμός LED στις πέργκολες που λει­τουργούν με μοτέρ.
  • Επιπλέον δυνατότητες κεντρικού κρεμαστού στοιχεί­ου φωτισμού, μονάδων θέρμανσης, αντιανεμικών PVC διάφανων κουρτινών, οριζόντιο ή κάθετο σύστημα σή­τας ή ακόμα και γυάλινο διαχωριστικό κατά τη διακρι­τική ευχέρεια και με ευθύνη του ιδιοκτήτη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.