ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Αποκλειστικός χορηγός των Βραβείων & Επαίνων alumini.gr

Το 15o Συνέδριο αγαπάει τους ανθρώπους του και απονέμει ειδικά βραβεία σε όσους έχουν σφραγίσει το γεγονός, αλλά και τον κλάδο γενικότερα, σε μία ειδική τελετή που έχει αποκλειστικό χορηγό την ETEM.

Στο 15ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» – GREEN BUSINESS που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 4-6 Νοεμβρίου θα βραβευτούν και φέτος οι άνθρωποι του κλάδου που έχουν ξεχωρίσει για την πολυετή παρουσία και προσφορά τους. Τα Βραβεία alumini.gr δημιουργήθηκαν από την ανάγκη της κοινωνίας μας να αναδείξει τα θετικά πρότυπα. Alumini, σημαίνει «Οι Άνθρωποι του Αλουμινίου».

Αποκλειστικός χορηγός των Βραβείων & Επαίνων είναι η ETEM που για μία ακόμη φορά στέκεται σταθερά δίπλα σε κάθε προσπάθεια που τιμά το παρελθόν και προσβλέπει σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον για την εγχώρια βιομηχανία αλουμινίου.

Το Συνέδριο αγαπάει τους ανθρώπους του και απονέμει ειδικά βραβεία σε όσους έχουν σφραγίσει το γεγονός, αλλά και τον κλάδο γενικότερα. Το συνέδριο, 28 χρόνια μετά την πρώτη διοργάνωση αναμένεται να ενώσει, για μία ακόμα φορά, τον κλάδο του αλουμινίου με όλους τους συνεργαζόμενους κλάδους, σε ένα μοναδικό γεγονός, που προσφέρει γνώση, επαφές και ψυχαγωγία σε ένα ιδανικό περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.