ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Νέο σεμινάριο για το σύστημα Europa Minimal Frame σε κατασκευαστές

Ειδικό σεμινάριο για τους κατασκευαστές που θέλουν να εκπαιδευτούν στο νέο σύστημα Europa Minimal Frame διοργάνωσε η Europa στις εγκαταστάσεις της στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Το νέο σύστημα Europa Minimal Frame έχει ήδη εισέλθει στην αγορά με σημαντικά έργα σε πολυτελείς κατοικίες και συνεχώς κερδίζει έδαφος ως μια premium επιλογή, αφού όλο και περισσότεροι κατασκευαστές αλουμινίου το επιλέγουν για τις κατασκευές τους.

Η Europa προχώρησε σε νέο σεμινάριο για το Europa Minimal Frame σε κατασκευαστές που επιθυμούν και αποφασίζουν να εκπαιδευτούν στο νέο σύστημα. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Europa στα Οινόφυτα Βοιωτίας, από τον R&D Manager της εταιρείας, Παντελή Σφήκα.

Το παρών έδωσαν δέκα κατασκευαστές αλουμινίου, κυρίως από την επαρχία, οι οποίοι έδειξαν εξαιρετικό ενδιαφέρον για το νέο σύστημα, την κατασκευή, τις προδιαγραφές και τις επιδόσεις του.

Το νέο σύστημα Europa Minimal Frame έφερε νέα δεδομένα στα minimal αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου στην αγορά, λαμβάνοντας την ύψιστη αναγνώριση διεθνώς στο design με βραβείο Red Dot Award: Product Design 2022 στην κατηγορία Interior Design Elements και πλέον βρίσκεται ανάμεσα στα προϊόντα υψηλού κύρους και ανώτερης σχεδίασης, με το πλέον υψηλό επίπεδο καινοτομίας, λειτουργικότητας και μακροζωίας, με τη σφραγίδα Red Dot.

Η Europa μέσα σε δύο χρόνια από τη πρώτη του κυκλοφορία, έχει καταφέρει να αναπτύξει τους κατασκευαστές που κατασκευάζουν το σύστημα σε μια λίστα που αποτελείται από περισσότερους των 30 επαγγελματιών σε όλη την επικράτεια και αναμένεται με προσπάθεια, τόσο της εταιρείας όσο και των ίδιων των κατασκευαστών, ο αριθμός αυτός να αυξηθεί εντός του επόμενου διαστήματος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.