ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ: Βασικός υποστηρικτής της εκδήλωσης «Ημέρα Πράσινων Επενδύσεων»

Στο φόρουμ «Ημέρα Πράσινων Επενδύσεων» που η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ ήταν «Βασικός Υποστηρικτής», η δυναμική εταιρεία ανέδειξε την πράσινη στρατηγική της και την ανοδική της πορεία, με βάση τις αρχές της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ συμμετείχε ως «Βασικός Υποστηρικτής» του φόρουμ «Ημέρα Πράσινων Επενδύσεων» που διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Η εκδήλωση οργανώθηκε από την επιχειρηματική πρωτοβουλία Α Energy, με τη συνεργασία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), σημαντικών επιχειρηματικών – επενδυτικών φορέων, της Αυτοδιοίκησης και τη συμμετοχή των υπουργείων Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, έχοντας ως στόχο να αναδείξει μέσα από πρωτότυπες παρουσιάσεις και τοποθετήσεις, τις άμεσες προοπτικές αλλά και τις προκλήσεις των επενδύσεων στην πράσινη ενέργεια στην Ελλάδα εν μέσω ενεργειακής κρίσης.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι νέοι όροι με βάση τους οποίους θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος διαγωνισμός της ΡΑΕ για φωτοβολταϊκά και αιολικά, υπό το νέο καθεστώς στήριξης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο σύμβουλος διοίκησης της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, Μηχανολόγος Μηχανικός, Αθ. Τσόβολος είχε ομιλία με θέμα: «Συστήματα βάσεων για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των φωτοβολταϊκών. Λύσεις με γνώμονα την περιβαλλοντική μέριμνα».

Η ομιλία είχε ως στόχο να παρουσιάσει τη ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, την ανοδική της πορεία και την πράσινη στρατηγική της. Η εταιρεία όχι μόνο κατασκευάζει προϊόντα που εφαρμόζονται σε «πράσινες» επενδύσεις αλλά και η ίδια η λειτουργία της διέπεται από τις αρχές της αειφορίας και της βιώσιμη ανάπτυξης., Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ αναπτύσσεται με στόχο να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος, με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη που εξασφαλίζεται από τα υλικά και την ποιότητα των προϊόντων της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.