ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Στρατηγικός συνεργάτης και στο 2nd TRIMORE M.T. Kastoria

Σταθερά δίπλα σε κάθε εκδήλωση που στηρίζει την ανθρώπινη προσπάθεια και τον υγιή ανταγωνισμό, η ETEM στήριξε άλλο ένα event TRIMORE & XTERRA τούτη τη φορά στην Καστοριά.

Το 2nd TRIMORE M.T. Kastoria | ISOMAN, που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά, ήταν ένα ραντεβού με την περιπέτεια στη φύση, ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό event, που πρόσφερε αξέχαστες εμπειρίες σε αθλητές και θεατές και εγχάραξε τη μοναδική ομορφιά της παραλίμνιας πόλης της Καστοριάς σε όλους!

Η ΕΤΕΜ ενισχύει τους σκοπούς της TRIMORE & XTERRA, στηρίζοντας την αξία της ανθρώπινης προσπάθειας και τον υγιή ανταγωνισμό, δίνοντας έναν διαφορετικό «αγώνα»… έναν «αγώνα» στον οποίο όλοι βγαίνουν κερδισμένοι!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.