ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

EXALCO: Εντυπωσιακό έργο ανακαίνισης στο Ηράκλειο της Κρήτης

Το Rinela Beach Resort & Spa της γνωστής αλυσίδας Mitsis Hotels προχώρησε στην αλλαγή κουφωμάτων στα παλιά και νέα δωμάτια του ξενοδοχείου με συστήματα της EXALCO και το αποτέλεσμα δικαιώνει απόλυτα την επιλογή!

Έναν επίγειο παράδεισο που συνδυάζει την ομορφιά της Κρήτης και τον ζεστό χαρακτήρα των ανθρώπων της συναντά κανείς στο πρόσφατα ανακαινισμένο Rinela Beach Resort & Spa της γνωστής αλυσίδας Mitsis Hotels.

Η EXALCO επιμελήθηκε τα κουφώματα των 393 παλαιών και 164 νέων δωματίων του ξενοδοχείου, στα οποία χρησιμοποιήθηκαν το best-seller συρόμενο σύστημα ALBIO 235, το διαχρονικό ανοιγόμενο με μηχανισμό multiple locking ALBIO 109C, η κομψή βάση καγκέλου EX-200 και το minimal σύστημα ξενοδοχειακής πόρτας εισόδου HOTELIA DOOR. Όλα στη ζεστή χρωματική παλέτα της συλλογής Prisma της NEOKEM, Sahara 515 Palm.

Έργο: Mitsis Rinela Beach Resort & Spa
Τοποθεσία: Ηράκλειο, Κοκκίνη Χάνι
Κατασκευαστής αλουμινίου: Ζήνων Διονυσιάδης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.