ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ETEM: Θερμοδιακοπτόμενο σύστημα πτυσσόμενων παραθύρων Ε39

Ένα κορυφαίο σύστημα από την ETEM που συνδυάζει την καινοτομία με τη λειτουργικότητα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για τους χώρους που αναζητούν αρτιότητα στην αρχιτεκτονική τους.

Το πτυσσόμενο σύστημα Ε39 της ETEM αναδεικνύεται ως μια πρωτοποριακή λύση στον κόσμο των παραθύρων, συνδυάζοντας εκλεπτυσμένη αισθητική με απόλυτη λειτουργικότητα. Σχεδιασμένο για ανοίγματα πολύ μεγάλου πλάτους, το Ε39 διακρίνεται για την αντοχή του και την αξιοπιστία του σε κάθε περιβάλλον.

Το σύστημα πτυσσόμενων παραθύρων της ΕΤΕΜ προσφέρει ευρεία γκάμα επιλογών, είτε με ενδιάμεσο άνοιγμα είτε χωρίς, καθιστώντας το ιδανικό για κάθε ανάγκη. Με ομοεπίπεδες επιφάνειες μεταξύ φύλλων και κάσας, δημιουργεί μια ομοιόμορφη και ενιαία εμφάνιση που εντυπωσιάζει εξίσου εσωτερικά και εξωτερικά.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι ο ανοξείδωτος οδηγός που εξασφαλίζει ομαλή και αθόρυβη κύλιση, προσθέτοντας ένα στοιχείο άνεσης και ποιότητας στην εμπειρία του χρήστη. Επιπλέον, το σύστημα προσφέρει επιλογές μεταξύ ενδοδαπέδιων και επιδαπέδιων οδηγών, προσαρμόζοντας τον σχεδιασμό στις ανάγκες κάθε έργου.

…Το σύστημα πτυσσόμενων παραθύρων E39 προσφέρει ευρεία γκάμα επιλογών, είτε με ενδιάμεσο άνοιγμα είτε χωρίς, καθιστώντας το ιδανικό για κάθε ανάγκη…

Η ποικιλία των συνδυασμών φύλλων ενισχύει την ευελιξία του πρωτοποριακού συστήματος, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε έργου. Το Ε39 προσφέρει επιλογές που ενσωματώνουν την τεχνολογία με τον σχεδιασμό, δημιουργώντας ένα σύστημα που εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες της αρχιτεκτονικής.

Σε ό,τι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Ε39 διακρίνεται για την υψηλή αεροδιαπερατότητα, την αξιοπιστία στην υδατοστεγανότητα και την αντοχή σε ανεμοπίεση, ενώ εξασφαλίζει και την αποτελεσματική θερμομόνωση του χώρου με τις προδιαγραφές του για θερμοπερατότητα.

Συνοπτικά, το Ε39 αποτελεί ένα σύστημα που συνδυάζει την καινοτομία με τη λειτουργικότητα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για τους χώρους που αναζητούν αρτιότητα στην αρχιτεκτονική τους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Αεροδιαπερατότητα: Κλάση 4
  • Υδατοστεγανότητα: Κλάση 4A
  • Αντοχή σε ανεμοπίεση: Κλάση C1
  • Θερμοπερατότητα: Uf ≥ 2,7 W/m2K

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.