ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Τρία κορυφαία συστήματα κουφωμάτων της ELVIAL πιστοποιήθηκαν για ΗΠΑ και Καναδά!

Πρόκειται για σειρές W59 SI², Essence W67 HI² και Iconic W77 AI², που δοκιμάστηκαν με επιτυχία κατά NAFS και NFRC.

Tα περήφημα ανοιγόμενα θερμομονωτικά συστήματα της ELVIAL W59 SI², Essence W67 HI² και Iconic W77 AI², δοκιμάστηκαν με επιτυχία κατά NAFS (North American Fenestration Standard) και NFRC και πλέον μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αρχιτεκτονικές κατασκευές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στον Καναδά.

Οι νέες αγορές υποδέχονται τις προηγμένες λύσεις θερμομονωτικών κουφωμάτων με προφίλ αλουμινίου της ELVIAL και οι πιστοποιημένοι συνεργάτες της βρίσκουν νέες ευκαιρίες ανάπτυξης σε νέες αγορές, πάντα με την αμέριστη υποστήριξη των ανθρώπων της εταιρίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.