ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Ανοίγει τις πύλες της στους κατασκευαστές για ακόμη μια χρόνια

Ιδιαίτερα δραστήρια ήταν η Europa τους καλοκαιρινούς μήνες όσον αφορά σε δράσεις που σκοπό έχουν να φέρουν κοντύτερα την εταιρεία με τους κατασκευαστές συνεργάτες της.

Με τη λήξη των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας, η Europa άνοιξε τις πύλες της στους κατασκευαστές αλουμινίου, προγραμματίζοντας και πραγματοποιώντας σειρά “Open Days” στους χώρους της.

Μέσα σε διάστημα περίπου ενός μήνα, επισκέφθηκαν την Europa περισσότεροι από εκατό κατασκευαστές αλουμινίου, όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους και τις παραγωγικές εγκαταστάσεις της Europa σε ώρες που το εργοστάσιο βρισκόταν σε λειτουργία. Σκοπός ήταν να δουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία, να κατανοήσουν στην πράξη τους παράγοντες που οδηγούν την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της Europa, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να δουν τις νέες επενδύσεις της εταιρείας από κοντά.

Οι κατασκευαστές επισκέφθηκαν τη Γραμμή Διέλασης, τη Γραμμή Κατεργασιών, το Βαφείο της Europa και την Αποθήκη του Εσωτερικού με την ρομποτική αποθήκη. Παράλληλα, το Τμήμα Διασφάλισης Ελέγχου Ποιότητας τους έκανε μια συνοπτική παρουσίαση των διαδικασιών ποιότητας της εταιρείας, με παραδείγματα, καθώς και του πιστοποιημένου εξοπλισμού που απαιτείται για να γίνονται οι μετρήσεις σωστά.

Τέλος ακολούθησε σεμινάριο από τον R&D Manager, Παντελή Σφήκα για τα νέα συστήματα και την Marketing Manager της Europa, Μαρία Μιχαλοπούλου, για τις δράσεις Marketing και τις καμπάνιες που έχει αναλάβει αυτό το διάστημα η εταιρεία σε όλα τα μέσα, online & offline.

Επισημαίνεται ότι η Europa έχει λανσάρει τον τελευταίο καιρό πληθώρα νέων συστημάτων, όπως το σύστημα σκίασης (παντζουριού) EWS 40, το νέο σύστημα GLASS RAILINGS EGR 8400, το EOS 60 ID Hybrid που φέρνει στο προσκήνιο τη βιομηχανική (ρετρό) αισθητική, και τέλος το νέο σύστημα σκίασης, και διακόσμησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου EUROPA ELEMENT.

Η Europa πραγματοποίησε επίσης ειδικό σεμινάριο για τα νέα συστήματα στο ιδιόκτητο υποκατάστημά της στον Άλιμο, όπου έδωσαν το «παρών» περισσότεροι από 20 κατασκευαστές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.