ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Επέκταση της ρομποτικής αποθήκης προφίλ κατά 2.000 θέσεις!

Ολοκληρώθηκε το έργο επέκτασης της ρομποτικής αποθήκης προφίλ, στις κεντρικές εγκαταστάσεις των Οινοφύτων.

Μία πολύ σημαντική ενέργεια όσον αφορά στο πλάνο των επενδύσεων και ανάπτυξης της ALUMINCO είναι η επέκταση της ρομποτικής αποθήκης προφίλ. Η επέκταση της αποθήκης και η υιοθέτηση σύγχρονων ρομποτικών συστημάτων δίνει τη δυνατότητα στη δυναμική διέλαση να αποθηκεύει μεγαλύτερη ποσότητα έτοιμων προφίλ και άρα να ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ευκολία και αμεσότητα στη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς.

Η χωρητικότητα της ρομποτικής αποθήκης θα αυξηθεί κατά 2.000 θέσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αυξανόμενων αναγκών της εταιρείας και ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Το ύψος της αποθήκης που αγγίζει τα 20 μ. εντυπωσιάζει, ενώ αντίστοιχου μεγέθους είναι και τα ρομπότ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.