ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

VIOMAL: Παρουσίαση πρωτοποριακών συστημάτων σκίασης στην Fensterbau Frontale

Η δυναμική ελληνική εταιρεία παρουσίασε στους επισκέπτες της διεθνούς έκθεσης προηγμένα συστήματα σήτας, ρολού, πέργκολας και κάθετης σκίασης, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η VIOMAL, ελληνική βιομηχανία μορφοποίησης αλουμινίου και θυγατρική της ElvalHalcor, παραμένοντας προσηλωμένη στην εξωστρέφειά της για περισσότερα από 35 χρονιά, συμμετείχε σε μια ακόμα διεθνή έκθεση, τη Fensterbau Frontale 2022,που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης στη Γερμανία.

Η Fensterbau Frontale αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Γερμανίας στον κατασκευαστικό κλάδο, με εξειδίκευση στα συστήματα σκίασης και τα συστήματα αλουμινίου, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από όλο τον κόσμο, που κατέκλισαν την έκθεση.

Το περίπτερο 90 τ.μ. minimal σχεδιασμού της VIOMAL ήταν λειτουργικό και φιλόξενο, αναδεικνύοντας τόσο την ανανεωμένη εταιρική της εικόνα, με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί, όσο και τα καινοτόμα, πιστοποιημένα συστήματα για οικιστικές και επαγγελματικές εφαρμογές. Η εταιρεία παρουσίασε στους επισκέπτες της προηγμένα συστήματα σήτας, ρολού, πέργκολας και κάθετης σκίασης, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η συμμετοχή της VIOMAL στη Fensterbau Frontale, καθώς και η σταθερή παρουσία της σε διεθνείς γερμανικές εκθέσεις όπως η R&T, αποτελούν στρατηγικές κινήσεις για την ανάπτυξη και εδραίωση της στην ευρωπαϊκή αγορά, με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.

Η εταιρεία παραμένει πάντοτε πιστή στις αξίες της παροχής προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.