ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Η επιτυχημένη συνεργασία με την LiFO συνεχίζεται

Με την έκδοση The Leisure Architecture Issue μέσα από την επιτυχημένη συνεργασία ALUMINCO και LiFO χαρτογραφείται το νέο τοπίο στον τουρισμό και την ανάπτυξη.

Η ALUMINCO σε συνεργασία με την LiFO, το archisearch.gr και την Design Ambassador, συμμετέχει στο ADM 3 στο οποίο παρουσιάζονται οι καινούργιες τάσεις στον χώρο του design, του real estate και του hospitality και προβάλλεται η εξέλιξη των σημαντικών έργων ανάπτυξης κορυφαίων αρχιτεκτόνων.

Με την έκδοση The Leisure Architecture Issue χαρτογραφείται το νέο τοπίο στον τουρισμό και την ανάπτυξη, υπό το πρίσμα της καλής ζωής, του τόπου, της επιχειρηματικότητας, του οράματος των thought leaders, αλλά και των επιχειρηματιών που πρωταγωνιστούν με έργα, ιδέες, καινοτόμες προτάσεις και στρατηγικές. Η ALUMINCO, με την κορυφαία σειρά αρχιτεκτονικών συστημάτων Skyline, οδηγεί τις εξελίξεις και κάνει πραγματικά αυτές τις νέες τάσεις του design.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.