ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Συμμετέχει στη μεγάλη έκθεση ALUMINIUM 2022 στο Ντύσσελντορφ

Η Europa στην παρθενική της εμφάνιση στη μεγάλη διεθνή έκθεση ALUMINIUM θα υποδεχτεί στο περίπτερό της τους επαγγελματίες του κλάδου, παρουσιάζοντας κυρίως λύσεις βιομηχανικού προφίλ.

Για πρώτη χρονιά, η Europa θα συμμετέχει στην έκθεση ALUMINIUM στο Exhibition Centre του Düsseldorf της Γερμανίας.

Με θεματική που αφορά στις λύσεις βιομηχανικού προφίλ (προφίλ επί σχεδίω και standard προφίλ) το περίπτερο της Europa θα υποδεχθεί επαγγελματίες του κλάδου με στόχο να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Με κεντρικό όπλο την ποιότητα, τις συνοδευτικές υπηρεσίες, αλλά και την προβολή του One-Stop-Shop concept, η Europa δομεί συνεργασίες με σταθερότητα και συνέπεια στον χρόνο και στο πεδίο του προφίλ βιομηχανικού σχεδιασμού τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η έκθεση ALUMINIUM αποτελεί το κεντρικότερο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών της συγκεκριμένης κατηγορίας για πάνω από 100 χώρες και φέτος εστιάζει φυσικά στην Πράσινη Ενέργεια και τις αρχιτεκτονικές εφαρμογές του αλουμινίου και τις προοπτικές σε θέματα παραγωγής, ανακύκλωσης κ.ά.

Η Europa θα βρίσκεται στο περίπτερο 1A48.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.