ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

NEOKEM: Η νέα συλλογή Prisma στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022

H δυναμική εταιρεία στον χώρο των χρωμάτων πούδρας NEOKEM θα παρουσιάσει τη νέα συλλογή υπερανθεκτικών χρωμάτων Prisma στο κοινό της μεγάλης κλαδικής έκθεσης.

Η ΝΕΟΚΕΜ γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της και σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάζει το νέο χρωματολόγιο της Prisma Collection. Από το 1972 συνεχίζει με συνέπεια στο δρόμο της ανάπτυξης και παραμένει πάντοτε πιστή στις αξίες της να προσφέρει στην αγορά ποιότητα, αξιοπιστία, καινοτομία και βιωσιμότητα. Με βάση αυτές τις αξίες η ανανεωμένη συλλογή Prisma, με 50 υπερανθεκτικές, όμορφες αποχρώσεις, εκφράζει αυτή τη σημαντική επέτειο!

Η Prisma Collection έχει ήδη μία διαδρομή 20 ετών και ο χρόνος έχει επιβεβαιώσει με τον πιο αυστηρό αλλά και με τον πιο σωστό τρόπο, την ποιότητα και την ανθεκτικότητα των αποχρώσεών της. Στην εικοσαετή παρουσία της συλλογής στην ελληνική αγορά, μέσα από τη μακρόχρονη συνεργασία της εταιρείας με τις βιομηχανίες συστημάτων αλουμινίου, τα βαφεία αλλά και τους σύγχρονους αρχιτέκτονες και κατασκευαστές, τα χρώματα πούδρας Prisma Collection έχουν εφαρμοστεί σε πολλά σύγχρονα και σημαντικά κτίρια, ξενοδοχεία, εστιατόρια, μουσεία, βιβλιοθήκες αλλά και ιδιωτικές κατοικίες στην Ελλάδα.

Έτσι, η ανανεωμένη συλλογή συνεχίζει την πολυετή και επιτυχημένη παρουσία της, δίνοντας μια ολοκληρωμένη απάντηση στις απαιτήσεις κάθε αρχιτεκτονικής σύνθεσης και των σύγχρονων τάσεων του design. Η εξέλιξη της συλλογής βασίστηκε στην έρευνα, την καινοτομία και την εξειδίκευση της NEOKEM, αξιοποιώντας την πλέον προηγμένη τεχνολογία παράγωγης Bonding, η οποία οδηγεί σε σταθερό φινίρισμα και εξαιρετική αισθητική.

Το νέο χρωματολόγιο της Prisma Collection, μεταξύ άλλων, θα βρίσκεται στη μεγάλη κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, όπου τα στελέχη της NEOKEM θα ενημερώσουν τους παρευρισκομένους για τις πλούσιες δυνατότητες της νέας συλλογής και γενικότερα τα πλεονεκτήματα των υπερανθεκτικών χρωμάτων.

Έμπνευση από το μεσογειακό φως

Ο σχεδιασμός της Prisma Collection αντλεί έμπνευση από τον έντονο μεσογειακό ήλιο, που φωτίζει κάθε τι με μοναδικό τρόπο και βασίζεται στις επιθυμίες και τις προτιμήσεις του σύγχρονου επαγγελματία κατασκευαστή, αρχιτέκτονα, μελετητή, για χρώματα που συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με την υψηλή ποιότητα και αντοχή και δημιουργούν αξία στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές κατασκευές.

Η πλούσια χρωματική παλέτα της συλλογής δίνει τη δυνατότητα στους μελετητές να ανταποκριθούν στη χρωματική απαίτηση του έργου, σε απόλυτη αρμονία με τη φύση και το περιβάλλον.

Δημιουργία σε συνεργασία με Έλληνες αρχιτέκτονες & κατασκευαστές

Η ανανέωση της Prisma Collection ολοκληρώθηκε με τη συνεργασία διακεκριμένων αρχιτεκτόνων και έμπειρων δημιουργών που ειδικεύονται στη μελέτη, τον ρόλο και τη χρήση του χρώματος στην ανθρώπινη δημιουργία. Το αποτέλεσμα είναι οι τρεις επιμέρους σειρές Sahara, Riviera και Cosmos με μοναδικές αποχρώσεις που καλύπτουν ευρεία γκάμα χρωματικών επιλογών.

Sahara

Η ανανεωμένη σειρά Sahara αποτελείται από 21 μοναδικές αποχρώσεις, σε γήινους και εντυπωσιακούς τόνους με υψή αμμοβολισμένης επιφάνειας και μεταλλικό εφέ.

Riviera

Με έμπνευση την εντυπωσιακή χρωματική παλέτα που σχηματίζεται στις ριβιέρες ανά τον κόσμο, αναπτύχθηκε η σειρά Riviera, η οποία περιλαμβάνει 15 αποχρώσεις και προσφέρει ένα ευρύ χρωματικό πεδίο, με αρμονικό αποτέλεσμα που συνδυάζει φωτεινές, ζωντανές και ήπιες χρωματικές προτάσεις.

Cosmos

Η ανανεωμένη σειρά Cosmos περιλαμβάνει μια ομάδα από 14 αποχρώσεις, με έντονες και απαλές χρωματικές εναλλαγές, κατάλληλες να συνεισφέρουν στη δυναμική ανάδειξη της ταυτότητας του κτιρίου. Η σειρά Cosmos συνεχίζει να περιέχει δυναμικές αποχρώσεις με ματ μεταλλικό εφέ σε λεία επιφάνεια και παράλληλα, συμπληρώνεται με νέες, μοντέρνες αποχρώσεις με υφή αμμοβολισμένης επιφάνειας και μεταλλικό εφέ.

Απάντηση στις σύγχρονες ποιοτικές απαιτήσεις της αγοράς
  • Αποχρώσεις που είναι εμπνευσμένες από τη Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή.
  • Χρώματα που συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με την εξαιρετική αντοχή των χρωμάτων στις φυσικές συνθήκες της περιοχής μας και έχουν τουλάχιστον τρεις φορές περισσότερη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες από τα χρώματα απλής ανθεκτικότητας.
  • Υψηλές μηχανικές αντοχές των χρωμάτων της Prisma Collection σε κρούση, χάραξη και τριβή.
  • Χρωματικά ολοκληρωμένη συλλογή που δίνει λύσεις στον επαγγελματία για κάθε χρωματική απαίτηση του έργου. Ευρεία γκάμα από όμορφες, εντυπωσιακές, μεσογειακές και γήινες αποχρώσεις.
  • Έρευνα, καινοτομία και εξειδίκευση της NEOKEM που οδηγεί σε σταθερό φινίρισμα και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.
  • Όλα τα χρώματα της συλλογής είναι πιστοποιημένα με το διεθνές σήμα ποιότητας Qualicoat (Class 2).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.