ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Κουφώματα Αλουμινίου: Αύξηση τιμών κατά 8,8% τον Αύγουστο κατέγραψε η ΕΛΣΤΑΤ

Αύξηση του Γενικού Δείκτη Τιμών Οικοδομής κατά 12% και των κουφωμάτων αλουμινίου κατά 8,8% κατέγραψε η ΕΛΣΤΑΤ τον Αύγουστο.

Συνεχίζεται η ανοδική τάση των υλικών οικοδομής με την ΕΛΣΤΑΤ να αναφέρει ότι ο Γενικός Δείκτης Τιμών Υλικών Κατασκευής Νέων Κτηρίων Κατοικιών, τον Αύγουστο του 2022 παρουσίασε αύξηση 12%, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου του 2021.

Την ίδια στιγμή η ΕΛΣΤΑΤ αναφέρει για τα κουφώματα αλουμινίου ότι κατέγραψαν αύξηση κατά 8,8% τον Αύγουστο του 2022, σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2021.

Ο Γενικός Δείκτης κατά τον μήνα Αύγουστο 2022, σε σύγκριση με τον δείκτη του Ιούλιου 2022, παρουσίασε αύξηση 0,5%. Αντίστοιχα η αύξηση των κουφωμάτων αλουμινίου για τον Αύγουστο του 2022, σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2022 καταγράφεται στο 0,9%.

Ο μέσος δείκτης του δωδεκαμήνου Σεπτέμβριος 2021 – Αύγουστος 2022, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δωδεκαμήνου Σεπτέμβριος 2020 – Αύγουστος 2021, παρουσίασε αύξηση 9,2%.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.