ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

PROFILCO: Κάνει τις επιθυμίες σας πραγματικότητα!

Η PROFILCO ALUMINIUM SYSTEMS παρουσιάζει στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ τη νέα ολοκληρωμένη οικογένεια συστημάτων αλουμινίου ΙQ. Συστήματα εξαιρετικής αισθητικής που παρέχουν απόλυτη ασφάλεια και θερμομόνωση.

H PROFILCO ALUMINIUM SYSTEMS είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες με έδρα την Ελλάδα που τα τελευταία 10 χρόνια αυξάνει συνεχώς τον ετήσιο τζίρο της. Διαθέτει μεγάλη εγχώρια αλλά και εξαγωγική δραστηριότητα για πάνω από το 60% των προϊόντων της και έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων σε 6 χώρες: Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία, Σερβία, Βόρεια Μακεδονία και παρουσία συνολικά σε 40 χώρες όπως Αυστραλία, Αλγερία, Ινδία, Νότια Αφρική, Λιβύη, Κύπρος, Βέλγιο με κατανεμημένα κέντρα σε περισσότερα από 30 σημεία.

Σχεδιάζει, παράγει και αναπτύσσει συστήματα αλουμινίου για εξοικονόμηση ενέργειας, με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και ανθεκτικότητα για μια ζωή! Για το σκοπό αυτό διαθέτει μία πλήρη γκάμα προϊόντων για συρόμενες και ανοιγόμενες πόρτες και παράθυρα, προσόψεις κτιρίων, αίθρια, χωρίσματα, ρολά, συστήματα σκίασης, συστήματα για κάγκελα και περιφράξεις αλουμινίου, καθώς και λύσεις για κάθε ειδική κατασκευή.

Με αφοσίωση στους στρατηγικούς της στόχους και εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο δυναμικό της, η PROFILCO δημιουργεί καινοτόμα, πιστοποιημένα προϊόντα με υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά για απόλυτη θερμομόνωση, ηχομόνωση, στεγανοποίηση και αντικλεπτική προστασία. Τα συστήματα της PROFILCO προσφέρουν επιπρόσθετα αισθητική αναβάθμιση, καθώς σκοπός της εταιρείας είναι η επίτευξη του ιδανικού περιβάλλοντος για να ζήσει μια ευχάριστη και ασφαλή ζωή μία οικογένεια.

Μεγάλη έμφαση δίνεται επίσης στην περιβαλλοντική ευθύνη, καθώς φροντίζει να ελαχιστοποιεί τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων της, επενδύοντας σε «πράσινες» τεχνολογίες στην αλυσίδα παραγωγής και ενθαρρύνοντας την ανακύκλωση παλαιών προφίλ και τη δημιουργία νέων. Στόχος της εταιρείας είναι η σταθερή ανάπτυξή της, με τον σχεδιασμό καινοτόμων προϊόντων και η επέκτασή της σε νέες αγορές, με πίστη στο ανθρώπινο δυναμικό της και σεβασμό στο περιβάλλον.

Τα καινοτόμα συστήματα της PROFILCO θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι ενδιαφερόμενοι στην επερχόμενη έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022 που πραγματοποιείται από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2022 στο METROPOLITAN EXPO. Η PROFILCO και οι άνθρωποί της θα βρίσκονται στο περίπτερο C12, όπου με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, θα παρουσιάσουν στο κοινό τα νέα συστήματα, για τα οποία μία πρόγευση θα πάρουμε παρακάτω.

IQ 580

Το νέο ανασυρόμενο θερμομονωτικό σύστημα IQ 580, εκπροσωπεί τη νέα γενιά συστημάτων της PROFILCO για την κάλυψη πολύ μεγάλων ανοιγμάτων στη μέγιστη ποιότητα. Ανταποκρινόμενο στις πιο σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής με το minimal σχεδιασμό του, συνδυάζει τη μοντέρνα εμφάνιση με την υψηλή ενεργειακή απόδοση.

IQ 460

Το νέο συρόμενο & ανασυρόμενο θερμομονωτικό σύστημα IQ 460, ανήκει και αυτό στη νέα γενιά συστημάτων της PROFILCO για minimal ανασυρόμενα και απλά συρόμενα κουφώματα. Ανταποκρίνεται στις απαιτητικές προδιαγραφές των σύγχρονων κτιρίων, παρέχοντας υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης με μοντέρνα σχεδίαση.

PR 90

Το PR 90 αποτελεί ένα από τα πιο καινοτόμα και προηγμένα ανοιγόμενα θερμομονωτικά συστήματα της PROFILCO που ανταποκρίνεται στις πιο ψηλές απαιτήσεις των αγορών. Είναι ιδανικό για κατασκευές αυστηρών προδιαγραφών, λόγω της μέγιστης θερμομόνωσης και ηχομόνωσης που προσφέρει και χάρη στις υπέροχες μοντέρνες γραμμές που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button