ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Παγκόσμιες πρεμιέρες & προηγμένες εκδόσεις, γιορτάζοντας την 40η επέτειό της στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Η ALUMINCO θα παρουσιάσει στο περίπτερό της συστήματα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό, τα οποία εξασφαλίζουν άριστες επιδόσεις, ασφάλεια, design και «δείχνουν» τον δρόμο για ένα βιώσιμο μέλλον.

Η ALUMINCO θα δώσει δυναμικά το «παρών» στη διοργάνωση, έχοντας στην διάθεσή της περισσότερα από 300 τ.μ., για το περίπτερό της, σε έναν εντυπωσιακά διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο η παράδοση συναντά τη νεωτερικότητα.

Παράλληλα με το δυνατό της μήνυμα, η ALUMINCO θα προσφέρει καινοτόμες φόρμες αλληλεπίδρασης στο κοινό και πρόσβαση σε νέες ελκυστικές υπηρεσίες με έναν προσωπικό και φιλικό τρόπο, αναδεικνύοντας όλες τις τελευταίες προϊοντικές εξελίξεις.

Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα, λόγω των συνθηκών, η έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022, έρχεται να συγκεντρώσει όλους τους σημαντικότερους εκπροσώπους της βιομηχανίας του αλουμινίου.

Η ALUMINCO, οδηγεί τις εξελίξεις, σχεδιάζοντας και παράγοντας καινοτόμες λύσεις αρχιτεκτονικών συστημάτων. Συστήματα τα οποία αναβαθμίζουν τις κτιριακές εγκαταστάσεις στις οποίες τοποθετούνται και βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης των ενοίκων.

Με συνεχείς επενδύσεις στον εξοπλισμό, την έρευνα και την ανάπτυξη αλλά και σε στρατηγικές βιώσιμης ανάπτυξης, η ALUMINCO θα παρουσιάσει στο περίπτερό της συστήματα που εξασφαλίζουν άριστες επιδόσεις, ασφάλεια, design και «δείχνουν» τον δρόμο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Τα καινοτόμα προϊόντα της ALUMINCO θα τα βρείτε στην αίθουσα 3, διάδρομο D4, του METROPOLITAN EXPO.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.