ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΤΕΗΝi Pantelos: Παρουσίασε τις κορυφαίες λύσεις της στην έκθεση Fensterbau Frontale!

Η TEHNi Pantelos βρέθηκε για μία ακόμη φορά στη γερμανική έκθεση Fensterbau Frontale, παρουσιάζοντας νέα συστήματα πορτών pivot και smart home αυτοματισμούς.

Για έκτη συνεχόμενη φορά, η TEHNi Pantelos, συμμετείχε στη μεγαλύτερη έκθεση της Γερμανίας, για πόρτες και παράθυρα, τη Fensterbau Frontale, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Νυρεμβέργης.

Με έμφαση στη minimal αισθητική, τη χρήση βιομετρικών συστημάτων, αυτοματισμών που εντάσσονται σε smart home solutions αλλά και με την παρουσίαση νέων συστημάτων πορτών pivot, η συμμετοχή της TEHNi Pantelos συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών από ολόκληρο τον κόσμο.

Επόμενες συμμετοχές της TEHNi Pantelos, το Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» στη Θεσσαλονίκη 4 με 6 Νοεμβρίου, όπου είναι χορηγός και φυσικά η συμμετοχή στη μεγαλύτερη έκθεση δομικών υλικών του Αραβικού κόσμου, την έκθεση Big Five Show στο Dubai, από 5 έως 8 Δεκεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.