ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2022: Τεράστια προσέλευση αναμένεται στην έκθεση – Οδηγός για εκθέτες και επισκέπτες

Το μεγαλύτερο event του κατασκευαστικού κλάδου ξεκινά σε ελάχιστες μέρες και θα είναι ένα από τα μαζικότερα των τελευταίων ετών.

Με σχεδόν όλα  τα περίπτερα δεσμευμένα από εκθέτες, έτοιμους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να παρουσιάσουν κάθε καινοτομία, η έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2022» αποτελεί το σημείο σταθμός για τον εγχώριο κατασκευαστικό κλάδο.

Η διοργανώτρια εταιρεία ROTA A.E. εκτιμά πως η προσέλευση θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία, καθώς το ίδιο διάστημα και στον ίδιο χώρο θα διεξάγεται ταυτόχρονα και η έκθεση «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ» που αποτελεί αλληλένδετο στοιχείο του κατασκευαστικού κομμάτι.

«Υψηλές» αφίξεις όμως έχουν προγραμματιστεί και από το εξωτερικό. Στελέχη μεγάλων εταιρειών θα φιλοξενηθούν μέσω του προγράμματος εξωστρέφειας «Hosted Buyers Programme», το οποίο έτρεξε σε 21 χώρες τις Νοτιοανατολικής Μεσογείου και της Ευρώπης, ενώ αρκετοί ακόμη επιχειρηματίες θα έρθουν ανεξάρτητοι.

Πώς θα πάτε

Η έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2022» πραγματοποιείται 14-16 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα μεταξύ των ωρών 10:00 -19:00.

Επισκέπτες και εκθέτες μπορούν να μεταβούν με τα προσωπικά οχήματά τους, το Μετρό (Γραμμή 3 – Μπλε) και τον Προαστιακό.

Όσοι επιλέξουν το Μετρό και τον Προαστιακό στους σταθμούς Δουκίσσης Πλακεντίας (στην έξοδο προς Parking) και Αεροδρόμιο (απέναντι από την έξοδο 2 στο επίπεδο των αφίξεων) θα υπάρχει δωρεάν πούλμαν για να σας μεταφέρει στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Η χρήση μάσκας κατά τη μεταβίβαση είναι υποχρεωτική.

Αντίστοιχα, για το Αεροδρόμιο υπάρχουν και οι παρακάτω λεωφορειακές γραμμές:

  • Χ93– Σταθμός ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων – Αεροδρόμιο
  • Χ95– Πλατεία Συντάγματος – Αεροδρόμιο
  • Χ96– Πειραιάς – Αεροδρόμιο
  • Χ97– Μετρό Ελληνικό – Αεροδρόμιο

Tips για τους επισκέπτες

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου και τους ενδιαφερόμενους.

  • Κατά την είσοδο θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα επαγγελματικά σας στοιχεία για την έκδοση του πάσου σας.
  • Κερδίστε χρόνο κάνοντας εντελώς δωρεάν την ψηφιακή εγγραφή σας από εδώ: https://registration.rota.gr/invite-register?event=6
  • Συνίσταται χρήση μάσκας σε όλες τις εγκαταστάσεις της έκθεσης.
  • Ελάτε από νωρίς ώστε να έχετε αρκετό χρόνο να δείτε όλη την έκθεση και να κάνετε όλες τις απαραίτητες επαφές
  • Επικοινωνήστε με όλους! Εάν έχετε κάρτες καλό θα είναι να τις έχετε μαζί σας καθώς θα βοηθήσουν στην ανταλλαγή και την αποθήκευση των στοιχείων επικοινωνίας για τους εκθέτες.
  • Αντίστοιχα κρατήστε τα φυλλάδια, τις κάρτες και το ενημερωτικό υλικό που θα λάβετε από τους εκθέτες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.