ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Architectural Aluminium Academy: Ξεκινά το Πρόγραμμα «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών» σε Ιωάννινα και Κρήτη!

Το ταχύρυθμο πρόγραμμα «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών» της Architectural Aluminium Academy έρχεται στις περιοχές των Ιωαννίνων και Κρήτης για τους κατασκευαστές των παραπάνω περιοχών.

Δύο νέοι κύκλοι του ταχύρρυθμου προγράμματος της Architectural Aluminium Academy, «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών», ξεκινούν σύντομα στα Ιωάννινα (11 Νοεμβρίου 2022) και την Κρήτη (αρχές Δεκεμβρίου 2022) υπό την αιγίδα της ΠΟΒΑΣ.

Οι δύο νέοι κύκλοι σε Ιωάννινα και Κρήτη δίνουν την ευκαιρία στους κατασκευαστές που δραστηριοποιούνται στις εν λόγω περιοχές να επικαιροποιήσουν τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις τους αλλά και να προετοιμαστούν κατάλληλα για να συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης από τρίτο ανεξάρτητο φορέα.

Συνδυάζοντας τη θεωρητική με την πρακτική εκπαίδευση, στόχοι του προγράμματος είναι:

  • Η κατάρτιση των επαγγελματιών σε ό,τι αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας από τις κατασκευές συστημάτων αλουμινίου.
  • Η επίτευξη της μέγιστης ενεργειακής απόδοσης στα έργα που αναλαμβάνουν.
  • Ο εκσυγχρονισμός και η προσαρμογή των επιχειρήσεων του κλάδου στα νέα δεδομένα της αγοράς.
  • Η αναβάθμιση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών τους.

Οι θεματικές ενότητες του προγράμματος, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με τις νέες νομοθετικές αλλαγές και ανάγκες στον τομέα των δομικών κατασκευών αλουμινίου, περιλαμβάνουν, ενδεικτικά, τα παρακάτω πεδία:

  • Προϊοντικό μείγμα δομικών κατασκευών αλουμινίου – Νομοθετικό πλαίσιο.
  • Οργάνωση και διαχείριση πόρων παραγωγής μονάδων αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου.
  • Κατασκευή – Ποιότητα – Διαδικασία απόκτησης CE.
  • Αποξήλωση και εγκατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, όλοι οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ στους επιτυχόντες των εξετάσεων απονέμεται δίπλωμα ολοκλήρωσης, καθώς και η δυνατότητα να συμμετάσχουν, αν το επιθυμούν, σε διαδικασίες πιστοποίησης από ανεξάρτητο φορέα (ISO/ IEC 17024).

Περιορισμένος αριθμός θέσεων!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα που θα βρουν εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.