ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Συμμετέχει δυναμικά στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022»

Η Europa θα είναι παρούσα στη μεγάλη κλαδική έκθεση, παρουσιάζοντας στο κοινό όλα τα νέα της συστήματα.

Η Europa συμμετέχει στην κλαδική έκ­θεση «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022», η οποία διοργανώνεται από την Ελληνική Ένωση Αλουμινίου στο πλαίσιο της έκθεσης «ΟΙΚΟΔΟΜΗ» στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου, στο περίπτερο Β2.

H εταιρεία θα παρουσιάσει όλα τα νέα συστήματά της και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνομι­λήσουν με το εξειδικευμένο προσωπικό της για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Europa.

Παράλληλα θα υπάρχει και το νέο έντυπο υλικό της εταιρείας που αφορά στα προϊόντα που θα παρουσια­στούν στην έκθεση.

Το περίπτερο της Europa είναι ανοικτό στους επαγγελ­ματίες του κλάδου (κατασκευαστές, μηχανικούς, αρχι­τέκτονες, διακοσμητές, γραφεία μελετών, τεχνικές εται­ρείες, εργολάβους, επαγγελματίες αλουμίνιου κ.λπ).

Για την Europa, η έκθεση αποτελεί μια θαυμάσια ευ­καιρία να ενημερώσει το κοινό για τα νέα προϊόντα αλλά και τις υπηρεσίες της εταιρείας που οδηγούν τη νέα επο­χή στον κλάδο του αλουμινίου στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.