ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Μεγάλες προσφορές σε θερμομονωτικά, ρολά, σήτες και χρώματα!

Μέχρι 21 Νοεμβρίου η Europa διαθέτει σε προσφορά τα τέσσερα βασικότερα θερμομονωτικά συστήματά της, ενώ παράλληλα προχώρα σε εκπτώσεις και στα συστήματα ρολού και σήτας!

Η Europa συμμετέχοντας ενεργά στον εθνικό στόχο για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και την ενεργειακή εξοικονόμηση κάθε σπιτιού της χώρας μας, προχωράει σε μεγάλη προσφορά στην αγορά της ανακαίνισης – αντικατάστασης των παλαιών κουφωμάτων, στα τέσσερα βασικότερα θερμομονωτικά συστήματά της με τίτλο “Προετοιμάζομαι με Europa”!

Τα συστήματα τα οποία θα δίνονται σε προσφορά είναι τα:

  • Ανοιγόμενα συστήματα EOS 68 Hybrid και EOS 60 Hybrid
  • Συρόμενα συστήματα ESS 47 Hybrid και ESS 34 Hybrid

Σημειώνεται ότι στην προσφορά εντάσσονται και τα ψυχρά προφίλ των συγκεκριμένων συστημάτων, καθώς και των universal που χρησιμοποιούνται. Το νέο πρόγραμμα “Προετοιμάζομαι με Europa” έχει ξεκινήσει ήδη από την Europa και εφαρμόζεται άμεσα στο εμπορικό της δίκτυο μέχρι 21/11.

Παράλληλα αναγνωρίζοντας την σημασία και των περιφερειακών συστημάτων, με σύνθημα «ΟΛΑ EUROPA», η εταιρεία προχωρά και σε σημαντική έκπτωση της τάξεως του 10% στα ρολά και τις σήτες EUROPA!

Σε επίπεδο επικοινωνίας η Europa θα επισημάνει την προσφορά σε μεγάλη ραδιοφωνική καμπάνια που παίζει σε όλους τους μεγάλους σταθμούς της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας, καλύπτοντας το σύνολο της επικράτειας.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από παρελθόντα χρόνο, η Europa διατηρεί σε ισχύ τις ειδικές τιμές που αφορούν στα υπερανθεκτικά χρώματα κλάσης 2 των κατηγοριών RAL SUPER DURABLE (RALSD) και PREMIUM FINE TEXTURED, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση και στην ποιότητα του χρώματος για όσους επιλέγουν EUROPA!

Για περισσότερες λεπτομέρειες ενημερωθείτε άμεσα στο Εμπορικό Δίκτυο της Europa!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.