ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΕΑ: Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα!

Μέσα από μία «φρέσκια» εικόνα, η ανανεωμένη σελίδα της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ) δηλώνει εμφατικά γιατί ο κλάδος αλουμινίου είναι από τους ισχυρότερους της εγχώριας οικονομίας.

Η νέα σύγχρονη ιστοσελίδα με το νέο λογότυπο της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ), είναι πλέον στον «αέρα» με νέο σχεδιασμό και δίνοντας έμφαση στη σημασία και δυναμική του Ελληνικού κλάδου αλουμινίου.

Στους επιμέρους τομείς της ιστοσελίδας παρουσιάζονται μεταξύ άλλων, οι βασικές πληροφορίες για τα επιτεύγματα του κλάδου, η συμβολή του στη βιώσιμη ανάπτυξη, η εξέλιξη του κλάδου σε αυτό που είναι σήμερα, οι χρήσεις του αλουμινίου, η ΕΕΑ, καθώς και τα τελευταία νέα που αφορούν στον κλάδο και την ΕΕΑ.

Στόχος είναι μέσα από τη νέα ιστοσελίδα της ΕΕΑ, ο Ελληνικός Κλάδος του αλουμινίου, μέσα από μια «φρέσκια» εικόνα, να δηλώνει εμφατικά γιατί είναι ένας από τους πιο ισχυρούς βιομηχανικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.