ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Μεγάλη χορηγία στο σχολείο Αγίας Άννας Ευβοίας

Οι μαθητές με την εκκίνηση της νέας σχολικής χρονιάς ξεκίνησαν τα μαθήματα σε ένα ανακαινισμένο σχολείο, με νέα, σύγχρονα, κουφώματα αλουμινίου.

Η Europa στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές του 2021, στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος Europa Cares προχώρησε σε πλήρη αντικατάσταση όλων των κουφωμάτων στο Γυμνάσιο – Λύκειο Αγίας Άννας Ευβοίας, του Αγροτικού Ιατρείου της περιοχής, καθώς και μέρος του περιβάλλοντα χώρου των εγκαταστάσεων.

Σε μια περίοδο δύσκολη για την περιοχή, καθώς η Αγία Άννα επλήγη έντονα από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, οι μαθητές με την εκκίνηση της νέας σχολικής χρονιάς ξεκίνησαν τα μαθήματα σε ένα ανακαινισμένο σχολείο, με νέα, σύγχρονα, κουφώματα αλουμινίου των συστημάτων EOS 60 Hybrid και ESS 34 Hybrid, καθώς επίσης και με τα συστήματα σκίασης Europa.

Το σχολείο είχε υποστεί τεράστιες ζημιές μετά τη φωτιά, όχι μόνο κτηριακές αλλά και στους εξωτερικούς χώρους, και η εταιρεία ανέλαβε τη γενική επισκευή και αποκατάσταση των κτηριακών εγκαταστάσεων του σχολικού συγκροτήματος.

Η χορηγία αυτή πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος της κας Ολυμπίας Φορτοτήρα, Οικονομολόγου, Διευθύντριας του Γυμνασίου-Λυκείου Αγ. Άννας, και των κκ Σκοπελίτη Δημήτρη, Αντιδημάρχου Έργων Μαντουδίου-Λίμνης Αγ. Άννας και Κωνσταντινάκη Άγγελο, επίσης Αντιδημάρχου της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.