ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Εποικοδομητική συμμετοχή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ – «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ»

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν εκ μέρους της ΠΟΒΑΣ ενημερώσεις συναδέλφων κατασκευαστών για θέματα που αφορούν στα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, την εκπαίδευση και πιστοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου κ.ά.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου & Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) συμμετείχε στην κλαδική έκθεση «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ» σε κοινό περίπτερο με την ΕΝΚΑΣ Πειραιά.

Την αναβαθμισμένη κλαδική έκθεση επισκέφθηκαν πολλοί κατασκευαστές και επαγγελματίες του χώρου προκειμένου να ενημερωθούν, δίνοντας ταυτόχρονα ένα τόνο αισιοδοξίας στην δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι καθημερινά.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν εκ μέρους της ΠΟΒΑΣ ενημερώσεις συναδέλφων κατασκευαστών για θέματα που αφορούν στα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, την εκπαίδευση και πιστοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου, την ποιοτική εγκατάσταση των κουφωμάτων, αλλά και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Παράλληλα πολλοί κατασκευαστές σύμφωνα με τους ανθρώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εξέφρασαν ικανοποίηση για τη δραστηριότητα στην αγορά και έντονη ανησυχία για τις ανατιμήσεις στο κόστος των υλικών, της ενέργειας και τα φαινόμενα αισχροκέρδειας.

Οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις διά ζώσης για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο. Η έκθεση «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ» χαρακτηρίστηκε από τη δυναμική και εντυπωσιακή συμμετοχή των εταιρειών του κλάδου, καθώς και από την εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή επισκεπτών.

Η ΠΟΒΑΣ εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της σε όλους όσους επισκεφτήκαν την έκθεση, καθώς και στους διοργανωτές για τη συνεργασία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.