ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Το 15ο Συνέδριο «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» βραβεύει & τιμά τους ανθρώπους του!

Το Συνέδριο αγαπάει τους ανθρώπους του και απονέμει ειδικά βραβεία και επαίνους σε όσους έχουν σφραγίσει το γεγονός, αλλά και τον κλάδο γενικότερα.

Τα Βραβεία & οι Έπαινοι alumini.gr του 15ου Συνεδρίου «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» που πραγματοποιείται 4-6 Νοεμβρίου 2022 στο Hyatt Regency Thessaloniki, δημιουργήθηκαν από την ανάγκη της κοινωνίας μας να αναδείξει τα θετικά πρότυπα.

Το Συνέδριο αγαπάει τους ανθρώπους του και απονέμει ειδικά βραβεία και επαίνους σε όσους έχουν σφραγίσει το γεγονός, αλλά και τον κλάδο γενικότερα. Τα πρόσωπα αυτά είναι ψηλά στα μάτια όσων αγαπούν το Συνέδριο, για το έργο και τις αξίες τους. Η τελετή της βράβευσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5/11/22 το βράδυ στην Αίθουσα Ballroom. Αποκλειστικός χορηγός είναι η εταιρεία ETEM.

Μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τη διοργάνωση των Βραβείων των προηγούμενων Συνεδρίων εδώ.

Η τιμητική επιτροπή

Σημαντικές προσωπικότητες με προσφορά στο Συνέδριο και τον κλάδο θα αποτελέσουν την τιμητική επιτροπή του. Άνθρωποι που αποτελούν φάροι στην πορεία της νέας γενιάς. Από διαφορετική θέση ο καθένας, συνεισφέρει και αποτελεί παράδειγμα, εμπνέοντας όλους μας για το μέλλον.

Εξασφαλίστε τώρα τη συμμετοχή σας στο μεγαλύτερο επαγγελματικό συνέδριο της χώρας, που προβλέπει τις εξελίξεις και σου προσφέρει μια θέση στο μέλλον, πατώντας εδώ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.