ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Μας καλωσόρισε σε μία νέα εποχή στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Παρουσίασε συστήματα με εξαιρετικά μοντέρνο σχεδιασμό που επεκτείνουν το πεδίο εφαρμογής του αρχιτέκτονα.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ. Η ETEM βρέθηκε στο HALL 3 περίπτερο Α6, οπού παρουσίασε ολοκληρωμένες λύσεις διαφορετικών τυπολογιών, ενώ για πρώτη φορά παρουσίασε στην αγορά τα Premium Minimal συστήματα του Οίκου Hyline by ETEM, μέσα σε ένα ευχάριστο, άνετο και φωτεινό περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, εξειδικευμένα στελέχη της ΕΤΕΜ, παρουσίασαν ολοκληρωμένες τις υπηρεσίες και τα εργαλεία που διαθέτει η εταιρεία για την πιο αποδοτική επιλογή μέσα από την ευρεία γκάμα των προϊόντων της, που έρχονται να δώσουν πληθώρα αισθητικών και λειτουργικών λύσεων.

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις συρόμενες λύσεις E50 marble, ES70 & HY40. Τρία συστήματα των οποίων ο σχεδιασμός έχει επικεντρωθεί στην παροχή περισσότερου φυσικού φωτός στο εσωτερικό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας λειτουργικότητα όσο και βελτιωμένη θερμομόνωση και ηχομείωση.

Το σύστημα ES70 είναι κατάλληλο για μεγάλα ανοίγματα ανταποκρινόμενο στις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις και τα αυστηρά πρότυπα εξοικονόμησης ενέργειας. Το Ε50 είναι ένα από τα πιο σύγχρονα συρόμενα θερμομονωτικά συστήματα της ΕΤΕΜ. Σχεδιασμένο για μεσαία και μεγάλα ανοίγματα, με λιτές γραμμές, συνδυάζει τις τάσεις της σύγχρονης αισθητικής με τις ανάγκες που προκύπτουν από τις αυστηρές προδιαγραφές για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η minimal λύση ΗΥ40, με ηλεκτροκίνηση και ενσωματωμένη σήτα, διασφαλίζει απεριόριστη θέα με υψηλές επιδόσεις. Οι ανοιγόμενες λύσεις Ε68ΗV & HYSTYLE, συνδύασαν την υψηλή αισθητική με την άνεση. Οι επισκέπτες γνωρίσαν τις νέες λύσεις ειδικά σχεδιασμένες για ανοίγματα μεγάλου πλάτους Ε75FPD & HYPI.

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νέο σύστημα εσωτερικών χωρισμάτων, EP30, το οποίο προσφέρει εξαιρετική εμφάνιση και γρήγορη εγκατάσταση. Το ΕP30 διαθέτει το μικρότερο εμφανές πλάτος διατομών στην κατηγορία του -30 χιλ.- και τοποθετείται εύκολα και γρήγορα απευθείας στο εργοτάξιο, χωρίς την απαίτηση ειδικής επεξεργασίας και ειδικού τεχνικού εξοπλισμού. Το σύστημα ξεχωρίζει χάρις τις ελαφριές και με μικρό εμφανές πλάτος διατομές αλουμινίου, ενώ διακρίνεται και για ειδικά σχεδιασμένα εξαρτήματα που φέρει.

Τα EB46, EB49, EB50 και EB62 η οικογένεια κιγκλιδωμάτων της ETEM

Όλα τα συστήματα είναι χωρίς πλαίσιο, διατηρώντας ορατά όλα τα στοιχεία του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του κτιρίου. Τα συστήματα αποτελούνται από ένα γυάλινο πάνελ και μια βάση αλουμινίου για στήριξη. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των νέων συστημάτων είναι ότι δεν απαιτείται άλλη κάθετη ή οριζόντια υποστήριξη.

Ο υαλοπίνακας λειτουργεί ως φέρον στοιχείο και όχι μόνο ως υλικό πλήρωσης. Η βάση από αλουμίνιο μπορεί να είναι εντελώς αόρατη, καθώς μπορεί να πραγματοποιηθεί ενδοδαπέδια τοποθέτηση, με αποτέλεσμα μια ομοεπίπεδη τελική όψη στο δάπεδο.

Με πυξίδα τους μοχλούς ανάπτυξης, η ΕΤΕΜ εξελίσσεται και σχεδιάζει τα προϊόντα της με γνώμονα τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του τελικού χρήστη, ακολουθώντας πιστά μεθόδους και τεχνικές φιλικές προς το περιβάλλον. Τα αναβαθμισμένα συστήματα της ΕΤΕΜ σχεδιάζονται με τρόπο που βελτιστοποιούν τη χρήση πρώτων υλών, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ενέργειας καθ’ όλη τη διάρκεια ζωή τους, μειώνοντας σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και εξασφαλίζοντας την αρχή της βιώσιμης χρήσης των φυσικών πόρων.

Το χαρτοφυλάκιο της HYLINE αποτελείται από μινιμαλιστικές συρόμενες λύσεις, ανοιγόμενα παράθυρα, Guillotines καθώς και Πόρτες pivot με εντυπωσιακά σχέδια. Η συνεργασία δύο ποιοτικών brands προσφέρει μοναδικές λύσεις στα πιο απαιτητικά αρχιτεκτονικά έργα που απαιτούν απαράμιλλη αισθητική και λειτουργικότητα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.