ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκαν οι εκθέσεις ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ και ΟΙΚΟΔΟΜΗ

Τα εντυπωσιακά περίπτερα των εταιρειών του κλάδου αλουμινίου παρουσίασαν κοσμοσυρροή από ενδιαφερόμενους επισκέπτες αλλά και επαγγελματίες.

Με αρκετά αυξημένο ενδιαφέρον και κοσμοσυρροή, ολοκληρώθηκε η διαξαγωγή των κλαδικών εκθέσεων ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ και ΟΙΚΟΔΟΜΗ που διεξήχθησαν στο METROPOLITAN EXPO μετά από μακρόχρονη διακοπή.

Όσον αφορά στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ -η επίσημη έκθεση για τον κλάδο του αλουμινίου που αντιπροσωπεύει ένα από τους σημαντικότερους τομείς της Ελληνικής βιομηχανίας- συμμετείχαν κορυφαίες εταιρείες παραγωγής, κατασκευής και εμπορίας προϊόντων αλουμινίου, μηχανημάτων και υπηρεσιών.

Η επιστροφή της κλαδικής έκθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ήταν άκρως εντυπωσιακή, με τις εταιρείες του κλάδου να «βάζουν τα καλά τους» και να κερδίζουν τις εντυπώσεις τόσο με την επιβλητική τους παρουσία όσο και με την εφευρετικότητα, καινοτομία και αισθητική των προϊόντων αλουμινίου που παρουσιάστηκαν.

Πλήθος κόσμου συνέτρεξε στο METROPOLITAN EXPO για να δει από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο του αλουμινίου και των προϊόντων αυτού, κατευθυνόμενων κυρίως στον ευρύτερο χώρο της οικοδομής.

Όλο το φάσμα των υπηρεσιών και προϊόντων αλουμινίου ήταν εκεί, με πληθώρα εκθεμάτων και μεγάλους άνετους χώρους στα περίπτερα, όπου ο κάθε επισκέπτης επαγγελματίας ή τελικός χρήστης είχε την ευκαιρία να δει από κοντά αυτό που τον ενδιαφέρει. Πράγματι τα εκθέματα ήταν εντυπωσιακότατα είτε μιλάμε για την τελευταία τάση της αρχιτεκτονικής σε μίνιμαλ συρόμενα συστήματα μεγάλων διαστάσεων και λεπτότερων προφίλ είτε για καινοτόμα προϊόντα επένδυσης εξωτερικών και εσωτερικών χώρων είτε για συστήματα κορυφαίας θερμομόνωσης και ενεργειακής απόδοσης.

Ο κλάδος σύσσωμος βρέθηκε στον χώρο του METROPOLITAN EXPO, δίνοντας δυναμικό «παρών». Με πλατύ χαμόγελο και άριστη διάθεση οι άνθρωποι της ελληνικής βιομηχανίας αλουμινίου εξυπηρέτησαν με υπομονή κάθε επισκέπτη, απαντώντας λεπτομερώς σε κάθε απορία.

Γενικότερα, το θετικό κλίμα ήταν διάχυτο στο HALL 3 που φιλοξένησε τις εταιρείες του κλάδου αλουμινίου. Χαμογελαστοί άνθρωποι, ειλικρινές ενδιαφέρον από το κοινό, εντυπωσιακές τεχνολογίες και προϊόντα, επιβλητικά εκθέματα μεγάλων διαστάσεων, τα πάντα συνέβαλαν στο να προβληθεί στο ευρύ κοινό αφενός η υγεία που αποπνέει ο κλάδος αλουμινίου και αφετέρου η βαρύτητα που αυτός έχει για την ελληνική οικονομία και βιομηχανία.

Η επιστροφή της μεγάλης κλαδικής έκθεσης σχεδόν μετά από μία δεκαετία δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Για τρεις ημέρες, οι άνθρωποι του κλάδου συνδέθηκαν με πελάτες και τελικούς χρήστες, σε ένα εξαιρετικά θετικό και αισιόδοξο κλίμα που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας ότι ο κλάδος αλουμινίου ανεξάρτητα από οποιαδήποτε δυσκολία ξέρει να μάχεται και να βγαίνει νικητής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button