ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

HERMIS: Άκρως επιτυχημένη η παρουσία της στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022

Σε ένα χώρο 100 τ.μ. οι άνθρωποι της HERMIS παρουσίασαν σε εκατοντάδες αλουμινοκατασκευαστές τα αναγνωρισμένα διεθνώς μηχανήματα της εταιρείας.

Άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία της καταξιωμένης στον χώρο των μηχανημάτων κατεργασίας εταιρείας HERMIS στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ. Σε ένα χώρο 100 τ.μ. οι άνθρωποι της εταιρείας παρουσίασαν σε εκατοντάδες αλουμινοκατασκευαστές τα αναγνωρισμένα διεθνώς ποιοτικά μηχανήματα HERMIS.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν στο κοινό της έκθεσης οι νέες προτάσεις της εταιρείας. Αφενός η νέα γωνιάστρα που προσφέρει μεγάλη ευκολία στη ρύθμισή της και τη μοναδική δυνατότητα να πατά μόνο με 5 ατμόσφαιρες διπλά πατήματα.

Αφετέρου το διπλό πριόνι τύπου ράντιαλ, με τη μοναδική παγκοσμίως δυνατότητα άμεσης παρουσίασης τυχόν σφαλμάτων και βλαβών στην οθόνη αφής κατά τη λειτουργία του. Το διπλό πριόνι προσφέρει απομακρυσμένο έλεγχο σε όλα τα σημεία (ηλεκτρονικά, ηλεκτρικά, μηχανικά), καθώς και τη δυνατότητα κοπής στο τραπέζι 350 χιλ.

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον των κατασκευαστών για τη νέα γωνιάστρα

Με παρουσία 44 χρόνων στον χώρο του αλουμίνιου, η εταιρεία HERMIS συνεχίζει να εξελίσσεται και να πρωτοπορεί, παρουσιάζοντας πάντα κάτι νέο, λειτουργικό και προπάντων αξιόπιστο στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.