ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Χάλκινος Χορηγός της αρχιτεκτονικής ημερίδας ΕΣΩ στην Αθήνα

Η ομάδα της ELVIAL θα βρίσκεται στην ΕΣΩ ως Χάλκινος Χορηγός της διοργάνωσης, αναζητώντας και σχεδιάζοντας διαρκώς καινοτόμες και βιώσιμες αρχιτεκτονικές λύσεις.

Η ELVIAL στηρίζει για ακόμα μια χρονιά την αρχιτεκτονική ημερίδα ΕΣΩ, ως Χάλκινος Χορηγός, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

H ημερίδα ΕΣΩ διοργανώνεται για 12η χρονιά, συνεχίζοντας να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους θεσμούς προβολής της αρχιτεκτονικής και του design στην Ελλάδα, λειτουργώντας ως σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες της αρχιτεκτονικής, του interior και του graphic design από την ελληνική και την παγκόσμια creative σκηνή.

Η ΕΣΩ επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά και μας καλεί να γυρίσουμε «ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΓΗ: Φύση, Υλικά, Βιωσιμότητα & Τεχνητή Νοημοσύνη», εγκαινιάζοντας έναν διάλογο για την κλιματική κρίση και την πολιτική οικολογία, στο μεταίχμιο της τέχνης και της αρχιτεκτονικής.

Οι συνέργειες μεταξύ κατασκευής, παραγωγής και σχεδιασμού προωθούνται ως καταλύτες για έναν υγιέστερο πλανήτη. Φέτος, το «ΤΑΞΙΔΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΓΗ» καθοδηγείται από παγκοσμίως αναγνωρισμένους ομιλητές και πρωτοπόρους του οικολογικού σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής καινοτομίας, συνδυάζοντας την παράδοση με την τεχνολογία και την τεχνική με την ψηφιακή ακρίβεια.

Η ομάδα της ELVIAL θα είναι εκεί ως Χάλκινος Χορηγός της διοργάνωσης, αναζητώντας και σχεδιάζοντας διαρκώς καινοτόμες και βιώσιμες αρχιτεκτονικές λύσεις και παραμένοντας πάντα στην αιχμή των εξελίξεων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.