ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ETEM: Άριστος συνδυασμός λειτουργικότητας & αισθητικής τα νέα συστήματα κιγκλιδωμάτων!

Τα νέα συστήματα γυάλινων κιγκλιδωμάτων EB46, EB49, EB50 και EB62 της ETEM προσφέρουν μία κομψή και χωρίς πλαίσιο αίσθηση, αποτελώντας τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής

Η εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων κιγκλιδώ­ματος είναι σίγουρα ο ευκολότερος τρόπος για να βελτιωθεί η αισθητική σε οποιοδήποτε κτί­ριο. Τα νέα συστήματα κιγκλιδωμάτων της ETEM εί­ναι εδώ για να ανταποκριθούν στις πιο τολμηρές προσ­δοκίες σχεδιασμού και να δημιουργήσουν μια αίσθηση αιώρησης και ελαφρότητας στον χώρο.

Τα EB46, EB49, EB50 και EB62 είναι η νέα σειρά συστημάτων κιγκλιδωμάτων της καταξιωμένης διέλα­σης με τη μεγάλη ιστορία. Όλα τα συστήματα είναι χω­ρίς πλαίσιο, διατηρώντας ορατά όλα τα στοιχεία του αρ­χιτεκτονικού σχεδιασμού του κτιρίου. Τα συστήματα απο­τελούνται από ένα γυάλινο πάνελ και μια βάση αλουμι­νίου για στήριξη.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των νέων συστημάτων είναι ότι δεν απαιτείται άλλη κάθετη ή οριζόντια υποστή­ριξη. Ο υαλοπίνακας λειτουργεί ως φέρον στοιχείο και όχι μόνο ως υλικό πλήρωσης. Η βάση από αλουμίνιο μπορεί να είναι εντελώς αόρατη, καθώς μπορεί να πραγ­ματοποιηθεί ενδοδαπέδια τοποθέτηση, με αποτέλεσμα μια ομοεπίπεδη τελική όψη στο δάπεδο. Ταυτόχρονα, το γυάλινο πλαίσιο προσφέρει ανεμπόδιστη θέα.

Τα συστήματα παρουσιάζονται στην αγορά ως ένα πακέτο διαφορετικών προφίλ, επειδή κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί με σκοπό να παρέχει βέλτιστες υλικές λύ­σεις για διαφορετικές εφαρμογές. Η φύση των υλικών (γυαλί και αλουμίνιο) τα κατατάσσει στα προϊόντα με με­γάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικά έναντι των καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν απαιτή­σεις συντήρησης.

Ο απλός και καθαρός σχεδιασμός τους μπορεί να εν­σωματωθεί σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό στιλ, κλασικό ή σύγχρονο. Η βάση αλουμινίου μπορεί να εγκαταστα­θεί ενδοδαπέδια ή επιδαπέδια, επιτρέποντας την επιλο­γή οποιουδήποτε υλικού ως φινίρισμα, όπως σκυρόδε­μα, πέτρα, κεραμικά πλακίδια κ.λπ. Ο καθαρός σχεδια­σμός των γυάλινων κιγκλιδωμάτων ETEM μπορεί να εν­σωματωθεί σε κάθε έργο, δίνοντας μια κομψή πινελιά σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Όλα τα συστήματα είναι κατάλληλα για οικιστικές πε­ριοχές και χώρους χαμηλής συνάθροισης. Επιπρόσθετα, τα EB46 και EB50 είναι ιδανικά για χώρους υψηλής συ­νάθροισης. Τα κιγκλιδώματα μπορούν να εφαρμοστούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Οι παραπάνω δυνατότητες επιτρέπουν την εγκατά­σταση των συστημάτων της ΕΤΕΜ σε ένα ευρύ φάσμα έργων, ακόμη και όπου υπάρχουν υψηλές αισθητικές απαιτήσεις, όπως βίλες, καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, γραφεία κ.λπ., προσφέροντας μια ανεμπό­διστη θέα και δίνοντας μια κομψή και πολυτελή πινελιά σε κάθε χώρο.

EB46

Πρόκειται για σύστημα γυάλινου κι­γκλιδώματος, με βάση πλάτους 46 χιλ., χωρίς ενδιάμεσα κατακόρυφα στοιχεία στήριξης. Προσφέρει επιλογή υάλωσης ανάμεσα σε δύο διαφορετικά πάχη (17,5 χιλ. και 21,5 χιλ.). Ο σχεδιασμός της βά­σης επιτρέπει τον πλήρη εγκιβωτισμό της εντός του δαπέδου, προσφέροντας ομο­επίπεδη τελική όψη. Είναι ιδανικό για κα­τοικίες και χώρους συνάθροισης κοινού και κατάλληλο για εσωτερικούς και εξω­τερικούς χώρους.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Επιλογή ανάμεσα σε δύο διαφορετικά πάχη υάλωσης (17,5 χιλ. και 21,5 χιλ.)
  • Επιλογή μεταξύ δύο πλαστικών παρεμ­βυσμάτων
  • Ελαστικά από EPDM
  • Ομοεπίπεδη τελική όψη δαπέδου
  • Εύκολη εγκατάσταση
  • Καμία απαίτηση συντήρησης

EB49

Πρόκειται για ένα ελαφρύ σύστημα γυάλινου κιγκλιδώματος, με βάση πλά­τους 49 χιλ., χωρίς ενδιάμεσα κατακόρυ­φα στοιχεία στήριξης. Προσφέρει επιλο­γή υάλωσης ανάμεσα σε δύο διαφορετικά πάχη (13,5 χιλ. και 17,5 χιλ.). Παρέχει τη δυνατότητα ενδοδαπέδιας ή επιδαπέδι­ας τοποθέτησης της βάσης. Είναι ιδανικό για κατοικίες και χώρους χαμηλής συνά­θροισης και κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Επιλογή ανάμεσα σε δύο διαφορετι­κά πάχη υάλωσης (13,5 χιλ. και 17,5 χιλ.)
  • Επιλογή μεταξύ δύο πλαστικών παρεμ­βυσμάτων
  • Ελαστικά από EPDM
  • Κοχλίες στερέωσης με εξαγωνική κε­φαλή
  • Δυνατότητα διάθεσης προ-τρυπημένων προφίλ

EB50

Πρόκειται για ένα σύστημα γυάλινου κι­γκλιδώματος, με βάση πλάτους 50 χιλ., χωρίς ενδιάμεσα κατακόρυφα στοιχεία στήριξης. Προσφέρει επιλογή υάλωσης ανάμεσα σε δύο διαφορετικά πάχη (17,5 χιλ. και 21,5 χιλ.). Παρέχει τη δυνατότη­τα ενδοδαπέδιας ή επιδαπέδιας τοποθέ­τησης της βάσης. Είναι ιδανικό για κατοι­κίες και χώρους συνάθροισης κοινού και κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερι­κούς χώρους.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Επιλογή ανάμεσα σε δύο διαφορετικά πάχη υάλωσης (17,5 χιλ. και 21,5 χιλ.)
  • Επιλογή μεταξύ δύο πλαστικών παρεμ­βυσμάτων
  • Ελαστικά από EPDM
  • Επιλογή μεταξύ κοχλιών στερέωσης με εξαγωνική ή φρεζάτη κεφαλή
  • Δυνατότητα διάθεσης προ-τρυπημένων προφίλ

EB62

Πρόκειται για ένα σύστημα γυάλινου κι­γκλιδώματος, με βάση πλάτους 62 χιλ., χωρίς ενδιάμεσα κατακόρυφα στοιχεία στήριξης. Προσφέρει επιλογή υάλωσης ανάμεσα σε δύο διαφορετικά πάχη (13,5 χιλ. και 17,5 χιλ.). Σχεδιασμένο για χρή­ση ως στηθαίο ή ως επιδαπέδια βάση με υάλωση χαμηλού ύψους. Είναι ιδανικό για κατοικίες και χώρους χαμηλής συνά­θροισης και κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Επιλογή ανάμεσα σε δύο διαφορετικά πάχη υάλωσης (13,5 χιλ. και 17,5 χιλ.)
  • Επιλογή μεταξύ δύο πλαστικών παρεμ­βυσμάτων
  • Ελαστικά από EPDM
  • Κοχλίες στερέωσης με εξαγωνική κε­φαλή
  • Δυνατότητα διάθεσης προ-τρυπημένων προφίλ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.