ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

COSMOS: Extra Bonus Ακρίβειας στους εργαζομένους της!

Αυτό το μέτρο είναι έκτακτο και συμπληρωματικό στην πολιτική ενίσχυσης των εργαζομένων της εταιρίας.

Η εταιρία COSMOS Aluminium AE, πιστή στις παραδόσεις της και στην πολιτική της αλληλεγγύης και της συναδελφικότητας, αποφάσισε με την μισθοδοσία Οκτωβρίου να παρέχει σε όλους τους εργαζόμενους της ένα επιπλέον βοήθημα, extra bonus ακρίβειας όπως το αποκάλεσε, αξίας 500€.

«Οι άνθρωποί μας δεν είναι απλά ένα ακόμη asset που πρέπει να παρακολουθούμε κοστολογικά αλλά η πηγή έμπνευσης των σχεδίων μας για το μέλλον και η κινητήρια δύναμη για τα οράματα και τις φιλοδοξίες μας» λέει συχνά η διοίκηση και το αποδεικνύει στην πράξη.

Αυτό το μέτρο είναι έκτακτο και συμπληρωματικό στην πολιτική ενίσχυσης των εργαζομένων της εταιρίας. Σε μία γενικευμένη πολιτική ενίσχυσης των εργαζομένων με πολλά έκτακτα bonus τα τελευταία χρόνια, η εταιρία προέβλεψε την αύξηση του πληθωρισμού από την αρχή του έτους 2022 και προχώρησε σε αυξήσεις μισθών που ξεπερνούσαν το 10% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, για όλους τους εργαζόμενους ανεξαιρέτως.

Τώρα έρχεται με το νέο Bonus Ακρίβειας να επιβεβαιώσει την συναδελφική της πολιτική.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.