ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALSYK Hellas AE: Πιστοποιημένο κούφωμα για τον επαγγελματία!

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας φέρουν σήμανση CE συμβαδίζοντας με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, αλλά και εγγύηση ποιότητας κατασκευής.

Η ALSYK Hellas AE, μέλος του ομίλου εταιριών ALSYK Group, έχει μία παρουσία στην αγορά του κουφώματος 50 χρόνια! Ιδρύθηκε το 1972 από τον Λεωνίδα Συκοβάρη, χαράζοντας μια δυναμική πορεία στον βιομηχανικό χώρο παραγωγής κουφώματος, που κορυφώθηκε με ενεργή διεθνή παρουσία σε 14 χώρες και εταιρίες σε Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο και Βέλγιο.

Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρίας, βρίσκονται στον Βατώντα Ευβοίας, στεγάζοντας 2 γραμμές παραγωγής (αλουμινίου και U-pvc), χώρους αποθήκευσης και γραφεία. Εξοπλισμένες με τον πλέον σύγχρονο βιομηχανικό εξοπλισμό, πραγματοποιώντας αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και τηρώντας υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας για την προστασία των εργαζομένων, η ALSYK Hellas AE είναι σήμερα σε θέση να προσφέρει μια ευρεία γκάμα πιστοποιημένων ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου και U-pvc που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα κατασκευής και τεχνογνωσία, θέτοντας την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του πελάτη στο επίκεντρο όλων των δράσεων.

Βασισμένη στις ίδιες αξίες με τις οποίες ο ιδρυτής της καθιέρωσε την εταιρία στη συνείδηση των πελατών της, η ALSYK Hellas AE εφαρμόζει αυστηρή πολιτική ποιότητας, η οποία πιστοποιείται από τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας φέρουν σήμανση CE συμβαδίζοντας με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, αλλά και εγγύηση ποιότητας κατασκευής.

Η άρτια οργανωμένη ομάδα της εταιρίας είναι ικανή να στηρίξει οποιοδήποτε μεγέθους project, εκπονώντας οικονομοτεχνικές μελέτες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη, πιστοποιημένη τοποθέτηση από δικά της συνεργεία, εγγύηση ποιότητας κατασκευής και λειτουργίας των προϊόντων, καθώς και μια ολοκληρωμένη υπηρεσία after-sales service που θα ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες.

Παράλληλα, η ALSYK Hellas AE διαθέτει ανεξάρτητο τμήμα χονδρικής, προσφέροντας στους επαγγελματίες έτοιμο κούφωμα αλουμινίου και U-pvc.

Περισσότερες πληροφορίες: info@alsyk.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.