ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

«Έφυγε» ο Χάρης Θεοδόσης…

Ο Χάρης υπήρξε ένα καταξιωμένο στέλεχος του κλάδου και της VIOMAL, που ξεχώριζε τόσο για το υψηλό επαγγελματικό του ήθος όσο και για την ανθρωπιά και τη συναδελφικότητά του.

Μετά λύπης ανακοινώνουμε τον πρόωρο και αιφνίδιο θάνατο του στελέχους της VIOMAL, Χάρη Θεοδόση, ο οποίος διετέλεσε Υπεύθυνος Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος από τον Ιανουάριο του 2018.

Η είδηση της απώλειας του εκλεκτού συναδέλφου και φίλου σκόρπισε συγκίνηση και θλίψη στην οικογένεια της VIOMAL.

Ο Χάρης υπήρξε ένα καταξιωμένο στέλεχος, που ξεχώριζε τόσο για το υψηλό επαγγελματικό του ήθος όσο και για την ανθρωπιά και τη συναδελφικότητά του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεσθεί την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022, και ώρα 15.30 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, Οβριά Πάτρας και η κηδεία θα γίνει στο 2ο Νεκροταφείο Πάτρας.

Η σκέψη όλων αυτή τη δύσκολη στιγμή πηγαίνει στην οικογένεια του Χάρη, που είναι αντιμέτωπη με μια τόσο πρόωρη απώλεια.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.