ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Συνεχίζει την πορεία της προς τη βιωσιμότητα με την 3η έκθεση ESG

Μέσα από τη νέα έκθεση βιωσιμότητας ESG της ALUMIL μπορούμε να ενημερωθούμε για τις προσπάθειες της εταιρείας να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τις νεότερες γενιές.

Οι αξίες της βιωσιμότητας, της αειφορίας και της κυκλικής οικονομίας βρίσκονται στην καρδιά της επιχειρηματικής στρατηγικής της ALUMIL. Με βασική αρχή ότι η Γη είναι το σπίτι όλων μας και με όραμα οι νεότερες γενιές να κληρονομήσουν έναν τόπο όπου θα μπορούν να ζήσουν και να δημιουργήσουν όπως ονειρεύονται, η εταιρεία επιλέγει τον δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης, επενδύοντας σε «πράσινες» δράσεις που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η έκδοση της τρίτης συνεχόμενης έκθεσης ESG της ALUMIL είναι μια πράξη ευθύνης απέναντι στα ενδιαφερόμενα μέρη, με τα οποία η εταιρεία επιδιώκει να χτίσει σχέσεις που βασίζονται στη διαφάνεια, μία αδιαπραγμάτευτη για αξία και πυρήνας της επιχειρηματικής ηθικής της.

Στόχος της έκθεσης ESG 2021 είναι η λεπτομερής ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων μερών για τις ενέργειες της ALUMIL τόσο σε θέματα περιβάλλοντος όσο και σε ζητήματα εταιρικής διακυβέρνησης και κοινωνικής δραστηριοποίησης.

Κατεβάστε την έκθεση ESG και μελετήστε όλα όσα έκανε η ALUMIL μέσα στο 2021 για τους ανθρώπους της, την κοινωνία και το περιβάλλον, πατώντας εδώ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.