ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Αργυρός χορηγός στα “European Aluminium Autumn Meetings 2022”

Σκοπός των κλαδικών συναντήσεων είναι η προώθηση των θέσεων της βιομηχανίας αλουμινίου στα κέντρα αποφάσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η ευθυγράμμιση των κλαδικών φορέων προς μια κοινή κατεύθυνση.

Σε συνέχεια της σειράς δράσεων της European Aluminium και στο πλαίσιο της συμμετοχής της Europa σε αυτή, η μεγάλη διέλαση επέλεξε να στηρίξει τις εργασίες των “Autumn Meetings 2022” υπό την αιγίδα του φορέα στο Grand Hyatt Hotel στην Αθήνα, αναλαμβάνοντας την Αργυρή Χορηγία (Silver Sponsorship).

Το αλουμίνιο ως βασικό υλικό για την πράσινη μετάβαση αποτέλεσε την κεντρική θεματική των εργασιών, με συναντήσεις των επιτροπών σημαντικών κλάδων του αλουμινίου, στις οποίες συμμετέχουν ενεργά και στελέχη της Europa μαζί με υψηλόβαθμα στελέχη από τον χώρο του αλουμινίου από το σύνολο της Ε.Ε.

Την Europa εκπροσώπησαν ο Δ/ντής Παραγωγής, Άρης Καζάνας και η Energy Efficiency Consultant του Τμήματος Έργων, Ελένη Δικαίου, Πολιτικός Μηχανικός M.Sc.

Σκοπός της European Aluminium και των συναντήσεων είναι η προώθηση των θέσεων του κλάδου του αλουμινίου στα κέντρα αποφάσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η ευθυγράμμιση των απόψεων των φορέων του κλάδου σε μια κατεύθυνση. Παράλληλα η βιώσιμη ανάπτυξη γίνεται κεντρικό ζητούμενο, ειδικά αυτή την περίοδο με την ενεργειακή κρίση στο αποκορύφωμά της και τα θέματα του περιβάλλοντος να απασχολούν σε κεντρικό επίπεδο τα Κράτη – Μέλη της Ε.Ε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.