ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

IDECO: Κέρδισε τις εντυπώσεις στη μεγάλη έκθεση της Ισπανίας VETECO MADRID 2022

Το κοινό της έκθεσης έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις κορυφαίες λύσεις αντικωνωπικής προστασίας της ελληνικής εταιρείας.

Από τις 15 έως τις 18 Νοεμβρίου, η IDECO συμμετείχε σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου παγκοσμίως! Η δυναμική ελληνική εταιρεία βρέθηκε στη Μαδρίτη της Ισπανίας και συγκεκριμένα στη διεθνή έκθεση VETECO MADRID 2022.

Η VETECO MADRID μία εκ των κορυφαίων εκθέσεων της Ν. Ευρώπης για τη βιομηχανία των παραθύρων, των προσόψεων και της αντηλιακής προστασίας.​ Στο περίπτερο 9Α, hall 04, η IDECO παρουσίασε τις προηγμένες λύσεις στον χώρο των αντικωνωπικών συστημάτων, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Το κοινό της έκθεσης έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις σήτες της ελληνικής εταιρείας, οι οποίες καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος αναγκών και απαιτήσεων και ξεχωρίζουν χάρη στη μοναδική τους κατασκευαστική ποιότητα και την υψηλή τεχνολογία που φέρουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική εταιρεία δραστηριοποιείται πολύ δυναμικά στην Ιβηρική Χερσόνησο, καθώς διατηρεί θυγατρική εταιρεία στην Ισπανία, την IDECO MOSQUITERAS SL.

Οι άνθρωποι της IDECO έμειναν άκρως ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή της ελληνικής εταιρείας στην VETECO MADRID 2022, δηλώνοντας κατενθουσιασμένοι από την πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και το γενικότερο εξαιρετικό ενδιαφέρον που υπήρξε για τα προϊόντα της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.