ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Δείτε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”!

Η νέα έκδοση κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και διπλό εξώφυλλο αφιερωμένο αφενός στον νέο περιμετρικό μηχανισμό ανοιγοανάκλισης X-100+ της DOMUS και αφετέρου στο καινοτόμο σύστημα επένδυσης ELVIAL CLADDING.

Η νέα έκδοση του “aluminium magazine” κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και διπλό εξώφυλλο. Στο πρώτο εξώφυλλο, ο προηγμένος περιμετρικός μηχανισμός ανοιγοανάκλισης X-100+ της DOMUS είναι μία ακόμη πρωτοποριακή λύση της δυναμικής εταιρείας που υποστηρίζει το γνώριμο προφίλ για τους κατασκευαστές CAMERA EUROPEA.

Στο δεύτερο εξώφυλλο παρουσιάζεται η εξαιρετικά κομψή λύση επένδυσης ELVIAL CLADDING. Πρόκειται για ένα νέο καινοτόμο προϊόν επένδυσης από την ELVIAL, με απεριόριστες δυνατότητες!

Στο τελευταίο τεύχος του “aluminium magazine” θα βρείτε ένα πολύ μεγάλο αφιέρωμα για τη μεγάλη κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022. Στο πολυσέλιδο αφιέρωμα του περιοδικού γίνεται μία ολοκληρωμένη χαρτογράφηση της έκθεσης, με παρουσίαση των περιπτέρων και των προηγμένων λύσεων που παρουσίασε η ελληνική βιομηχανία αλουμινίου σε ένα κατενθουσιασμένο κοινό στο METROPOLITAN EXPO.

Ένα ακόμη βήμα προς το «πράσινο αλουμίνιο» και τη βιώσιμη ανάπτυξη κάνει η εταιρεία ALUMINCO, με τη νέα κατασκευή Φ/Β σταθμού αυτοπαραγωγής (Net Metering) που συνιστά αντιπροσωπευτικό δείγμα καινοτομίας για τη δυναμική διέλαση με έδρα τα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη φιλοξενείται στο νέο τεύχος του περιοδικού, στην οποία ο Δ/ντης της Architectural Aluminium Academy, Δημ. Μπέλλος μιλάει για τον ρόλο της εκπαιδευτικής Ακαδημίας, τα μελλοντικά σχέδια αλλά και το εύρος υπηρεσιών που είναι σε θέση να προσφέρει σε πεπειραμένους επαγγελματίες αλλά και νεοεισελθόντες στον κλάδο του αλουμινίου.

Με μίνιμαλ αισθητική, δυνατότητα κατασκευής μεγάλων φύλλων και κορυφαίες θερμομονωτικές επιδόσεις, το νέο σύστημα φυσούνας ALBIO 133 Foldi της EXALCO είναι μία εξαιρετική λύση για την κάλυψη μεγάλων χώρων, όπως θα δείτε στη σχετική παρουσίαση του συστήματος.

Ένα έτος λειτουργίας και έξι εκπαιδευτικούς κύκλους έκλεισε το EUROPA THE LAB, με το επιτυχημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Europa να γιορτάζει το ένα έτος λειτουργίας παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας, κατασκευαστών και ανθρώπων της ΠΟΒΑΣ.

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Δείτε την ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.