ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Μονόδρομος η ανάπτυξη του Green Business!

Στην απονομή των Βραβείων alumini.gr, ο κ. Νίκος Βλαχάκης βραβεύθηκε για την εξέχουσα προσφορά του στο συνέδριο όλα αυτά τα χρόνια.

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα με απόλυτη επιτυχία το 15ο κλαδικό Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη, που ανέδειξε τα οφέλη της πράσινης επιχειρηματικότητας, ένωσε παραγωγούς προϊόντων με κατασκευαστές αλουμινίου και αρχιτέκτονες και επιβράβευσε τα καλύτερα αρχιτεκτονικά έργα με κατασκευές αλουμινίου, αλλά και ανθρώπους πρότυπα για τον κλάδο.

Η ΝΕΟΚΕΜ, σταθερά με τη διαχρονική χορηγία της, καλωσόρισε τους σύνεδρους στην έναρξη του συνεδρίου, αλλά και στα stands 27 & 28, όπου στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν τη νέα συλλογή Yπερανθεκτικών Ειδικών χρωμάτων PRISMA, αλλά και τις δυνατότητες που προσφέρουν τα προϊόντα της σε κατασκευαστές αλουμινίου και αρχιτέκτονες για βιώσιμες κατασκευές.

Κατά την απονομή των Βραβείων «Αρχιτεκτονικών Έργων & Κατασκευών Αλουμινίου», ο κ. Νίκος Βλαχάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και Πρόεδρος της Επιτροπής για την αξιολόγηση των έργων, παρουσίασε τους στόχους και τις βασικές παραμέτρους του νέου θεσμού. Στη συνέχεια, επέδωσε τα βραβεία της κατηγορίας INNOVATION στους βραβευόμενους.

Στην απονομή των Βραβείων alumini.gr, ο κ. Νίκος Βλαχάκης βραβεύθηκε για την εξέχουσα προσφορά του στο συνέδριο όλα αυτά τα χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.