ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TEHNi: Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα στο Μιλάνο της Ιταλίας

Η εταιρεία ΤΕΗΝi με διαρκώς αυξανόμενη παρουσία στην ευρωπαϊκή αγορά προχωρά ένα βήμα παραπέρα με τη δημιουργία του νέου καταστήματος στο Μιλάνο με στόχο να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς το δίκτυο πελατών της.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν σε γιορτινή ατμόσφαιρα τα εγκαίνια των γραφείων και του showroom της TEHNi στην περιοχή του Μιλάνο. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν χώρους γραφείων, χώρο συναντήσεων και φυσικά showroom, με όλα τα νέα μοντέλα πορτών της TEHNi.

Τα γραφεία βρίσκονται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο του Bergamo και πρόκειται να καλύψουν τις ανάγκες του δικτύου της εταιρείας, τόσο στην Ιταλία όσο και στις γειτονικές χώρες όπου η TEHNi έχει ισχυρή παρουσία.

Η ΤΕΗΝi, αυξάνει συνεχώς το μερίδιό της, στην αγορά της Κεντρικής Ευρώπης και με τη δημιουργία του καταστήματος στη συγκεκριμένη περιοχή, θα αναβαθμίσει περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες της προς το δίκτυο πελατών της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.