ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ & HYLINE: Η καινοτομία με το design θα βρίσκονται στα stand C23,D23 / D22,E23 στην έκθεση XENIA

Με δύο περίπτερα συνολικής επιφάνειας 250 τ.μ., η ΕΤΕΜ & HYLINE θα παρουσιάσουν τις τελευταίες αρχιτεκτονικές λύσεις αλουμινίου για παράθυρα, πόρτες και πετάσματα.

Από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου, η ΕΤΕΜ θα βρίσκεται στην μεγαλύτερη εμπορική συνάντηση για τον κλάδο της φιλοξενίας, στο METROPOLITAN EXPO, στην έκθεση XENIA 2022.

Με δύο περίπτερα συνολικής επιφάνειας 250 τ.μ., η ΕΤΕΜ & HYLINE θα παρουσιάσουν τις τελευταίες αρχιτεκτονικές λύσεις αλουμινίου για παράθυρα, πόρτες και πετάσματα. Λύσεις υψηλών προδιαγραφών, που συνδυάζουν την καινοτομία με το design και θα βρίσκονται στα stand C23,D23 / D22,E23.

Ηλεκτροκίνηση, ασφάλεια, ίσιες γραμμές αλλά και εγκιβωτισμένες λύσεις με αφανείς οδηγούς σε δάπεδο και οροφή είναι μερικές από τις επιλογές, οι οποίες κάνουν τη συνεργασία των δύο ποιοτικών brand να προσφέρει μοναδικές λύσεις στα πιο απαιτητικά αρχιτεκτονικά έργα που απαιτούν απαράμιλλη αισθητική και λειτουργικότητα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με εξειδικευμένα στελέχη, τα οποία θα παρουσιάσουν ολοκληρωμένες τις υπηρεσίες και τα εργαλεία που διαθέτει η εταιρεία για την πιο αποδοτική επιλογή, μέσα από την ευρεία γκάμα προϊόντων της.

Μια νέα εποχή ξεκινά, με έμφαση στην ανάπτυξη νέων συστημάτων που επεκτείνουν το πεδίο εφαρμογής του αρχιτέκτονα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.