ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Κέρδισε τις εντυπώσεις με το EUROPA ELEMENT στην 100% HOTEL SHOW

Στο περίπτερο της Europa προβλήθηκε το νέο σύστημα EUROPA ELEMENT, το οποίο έκλεψε την παράσταση και συγκέντρωσε τα βλέμματα και τον θαυμασμό του κοινού της έκθεσης.

Για ακόμη μια φορά η Europa συμμετείχε στην 100% HOTEL SHOW. Η έκθεση έλαβε χώρα από την Παρασκευή 18 έως και τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας. Η 10η Επετειακή Διοργάνωση του 100% HOTEL SHOW ολοκληρώθηκε με αξιοσημείωτη επιτυχία, με βασικά χαρακτηριστικά το ενδιαφέρον για νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις, την ποικιλία της παρεχόμενης πληροφορίας και τις ποιοτικές, στοχευμένες επαφές.

Στο περίπτερο της Europa προβλήθηκε το νέο σύστημα EUROPA ELEMENT, το οποίο αποτελεί μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην προϊοντική φαρέτρα της εταιρείας. Το EUROPA ELEMENT “Transform The View” είναι ένα σύστημα συνώνυμο της αρχιτεκτονικής ελευθερίας, με δυνατότητες για σκίαση ή/και διακόσμηση, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, διαχωρισμό χώρων και κάλυψη επιφανειών σε κάθε είδος τυπολογία και κατασκευή. Έχει τη δυνατότητα κατασκευής συρόμενης, ανοιγόμενης, πτυσσόμενης ή σταθερή σε απεριόριστες επιλογές σχημάτων και με δυνατότητα για περισσότερες από 300 αποχρώσεις.

Η Europa θα παρουσιάσει το νέο σύστημα σε πραγματικό δείγμα, μαζί με όλα τα νέα συστήματά της και στην επικείμενη έκθεση XENIA που διεξάγεται στο METROPOLITAN EXPO από το Σάββατο 26 έως και τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στο HAL 2, STAND D06-E05.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.