ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Τα νέα minimal συστήματα αλουμινίου στην έκθεση XENIA 2022!

Τις κορυφαίες της ξενοδοχειακές λύσεις θα παρουσιάσει η EXALCO για μία ακόμη φορά στην έκθεση XENIA.

Η καταξιωμένη θεσσαλική διέλαση συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στο μεγάλο ραντεβού της τουριστικής βιομηχανίας στο METROPOLITAN EXPO. Η EXALCO θα βρίσκεται (και) στη φετινή έκθεση XENIA, η οποία πραγματοποιείται από 26-28 Νοεμβρίου 2022.

Στο περίπτερο της εταιρείας θα παρουσιαστούν πρωτοποριακά συστήματα που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων. Η EXALCO περιμένει τους επισκέπτες της έκθεσης στο HALL 2 στο STAND C02/D01 για να γνωρίσουν από κοντά τα νέα minimal συστήματα αλουμινίου και γενικότερα τις κορυφαίες της ξενοδοχειακές λύσεις.

Τα στελέχη της εταιρείας θα είναι στη διάθεση των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου για να δώσουν ολοκληρωμένες λύσεις σχετικά με την αναβάθμιση των χώρων και της συνολικής εμπειρίας φιλοξενίας ενός ξενοδοχείου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.