ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Χορηγία στο τουρνουά «ΦΙΛΟΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ»

Σταθερά η Europa στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης #EuropaCares στηρίζει τον αθλητισμό σε κάθε επίπεδο.

Η Europa μέσω του προγράμματος της #EuropaCares υποστήριξε χορηγικά το τουρνουά «ΦΙΛΟΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ» που διοργανώθηκε από την Basketball Academy ΓΣ Ερμής Σχηματαρίου by Nikos Oikonomou και την ομάδα του ΑΣ Άρη Θήβας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σχηματαρίου.

Περισσότερα από 100 παιδιά ηλικιών 5 έως 11 ετών έπαιξαν μπάσκετ, μαθαίνοντας από μικρή ηλικία τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς αθλητισμού. Στο τέλος του Τουρνουά μοιράστηκαν πολλά δώρα και αναμνηστικά διπλώματα.

Μετά το πέρας της διοργάνωσης εστάλη στην Europa συγκινητικό ευχαριστήριο video – μήνυμα προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Europa, Γρηγόρη Τζιρακιάν για τη στήριξη της εταιρείας στην διοργάνωση.

Είναι διπλή χαρά για την Europa να στηρίζει τέτοιες ενέργειες. Αφενός γιατί είναι επιθυμία της διοίκησής της να στηρίζει τον αθλητισμό σε κάθε επίπεδο, προωθώντας τις αρχές και τις αξίες που χρειάζεται η νέα γενιά, αφετέρου γιατί η εταιρεία διαχρονικά στήριζε τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται σε πολλαπλά επίπεδα, σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει και όπου υπάρχει ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.