ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Architectural Aluminium Academy: Έναρξη του προγράμματος «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών» στο Ηράκλειο Κρήτης

Το πρόγραμμα «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών» της Architectural Aluminium Academy ξεκίνησε στο Ηράκλειο της Κρήτης με τη συμμετοχή 19 κατασκευαστών και πάντα με την υποστήριξη της ΠΟΒΑΣ.

Δεκαεννιά επαγγελματίες του κλάδου των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου συμμετέχουν στο πρόγραμμα 50 ωρών της Architectural Aluminium Academy (AAA), το οποίο ξεκίνησε στις αρχές Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης της Ακαδημίας εφοδιάζει τους κατασκευαστές με νέες γνώσεις και δεξιότητες για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις και τις ανάγκες του κλάδου, ενώ παράλληλα τους προετοιμάζει για τις εξετάσεις πιστοποίησης από τρίτο ανεξάρτητο φορέα. Σύντομα, το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο και στα Χανιά.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Architectural Aluminium Academy.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.