ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Αργυρός Χορηγός στην εκδήλωση του ek magazine για τον Τάκη Χ. Ζενέτο

Σταθερά δίπλα στα αρχιτεκτονικά δρώμενα, η Europa στηρίζει με Αργυρή Χορηγία την ειδική εκδήλωση για το έργο του πρωτοπόρου αρχιτέκτονα Τάκη Χ. Ζενέτο.

Η Europa σταθερά ακολουθώντας τις εξελίξεις της αρχιτεκτονικής, είναι Αργυρός Χορηγός (Silver Sponsor) στην εκδήλωση του περιοδικού ek magazine σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ) για τον πρωτοπόρο αρχιτέκτονα Τάκη Χ. Ζενέτο που διοργανώνεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30.

Η εκδήλωση θα έχει προσκεκλημένους ομιλητές από τον χώρο της έρευνας και διδασκαλίας της αρχιτεκτονικής, ενώ παράλληλα στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ο νέος τόμος με τίτλο «Τάκης Χ. Ζενέτος 2022» σε επιμέλεια της Αριάδνης Βοζάνη και του Ηλία Κωνσταντόπουλου, με αδημοσίευτο έως τώρα αρχειακό υλικό του αρχιτέκτονα και πρωτότυπα κείμενα πάνω στο έργο και την προσωπικότητά του.

Η Europa θα βρίσκεται σε stand στον χώρο-προθάλαμο της εκδήλωσης όπου θα προβάλει το νέο Europa Minimal Frame. Το σύστημα αποτελεί τη ναυαρχίδα στην προϊοντική φαρέτρα της Europa, με πολλές καινοτομίες σε σχεδιασμό και τέσσερις τυπολογίες για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, ανεμπόδιστη διέλευση και διάχυση του φωτός στον χώρο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.