ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Αργυρός Χορηγός στην εκδήλωση του ek magazine για τον Τάκη Χ. Ζενέτο

Σταθερά δίπλα στα αρχιτεκτονικά δρώμενα, η Europa στηρίζει με Αργυρή Χορηγία την ειδική εκδήλωση για το έργο του πρωτοπόρου αρχιτέκτονα Τάκη Χ. Ζενέτο.

Η Europa σταθερά ακολουθώντας τις εξελίξεις της αρχιτεκτονικής, είναι Αργυρός Χορηγός (Silver Sponsor) στην εκδήλωση του περιοδικού ek magazine σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ) για τον πρωτοπόρο αρχιτέκτονα Τάκη Χ. Ζενέτο που διοργανώνεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30.

Η εκδήλωση θα έχει προσκεκλημένους ομιλητές από τον χώρο της έρευνας και διδασκαλίας της αρχιτεκτονικής, ενώ παράλληλα στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ο νέος τόμος με τίτλο «Τάκης Χ. Ζενέτος 2022» σε επιμέλεια της Αριάδνης Βοζάνη και του Ηλία Κωνσταντόπουλου, με αδημοσίευτο έως τώρα αρχειακό υλικό του αρχιτέκτονα και πρωτότυπα κείμενα πάνω στο έργο και την προσωπικότητά του.

Η Europa θα βρίσκεται σε stand στον χώρο-προθάλαμο της εκδήλωσης όπου θα προβάλει το νέο Europa Minimal Frame. Το σύστημα αποτελεί τη ναυαρχίδα στην προϊοντική φαρέτρα της Europa, με πολλές καινοτομίες σε σχεδιασμό και τέσσερις τυπολογίες για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, ανεμπόδιστη διέλευση και διάχυση του φωτός στον χώρο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button